مجله اینترنتی ایما » آشپزخانه مجله ایما » دستور پخت شیرینی خوشمزه دورنگ

دستور پخت شیرینی خوشمزه دورنگ

دستور پخت شیرینی خوشمزه دورنگ

دستور پخت شیرینی خوشمزه دورنگ

اگر از سایت ما بازدیدکرده باشید می دانید که چند نوع شیرنی دو رنگ آموزش دادیم که این هم یک نوع دیگر است که شیرینی گیسوی دو رنگ است  ابتدا مواد لازم شیرینی گیسوی دو رنگ را مرور کرده و سراغ طرز تهیه شیرینی گیسوی دو رنگ می رویم :

مواد لازم برای تهیه شیرینی گیسوی دو رنگ :

کره ۲۵۰ گرم نرم شده

روغن مایع ۱ استکان

پودر قند ۱ لیوان

نشاسته گندم ۴ قاشق غذا خوری

کاکائو ۲ قاشق غذا خوری

آرد ۴ لیوان

طرز تهیه شیرینی گیسوی دور نگ :

برای درست کردن شیرینی گیسوی دو رنگ در بک کاسه دویست و پنجاه گرم کره ریخته روی آن یک استکان روغن مایع , یک لیوان پودر قند, چهار قاشق غذا خوری نشاسته. چهار لیوان آرد را کم کم ریخته تا بدست نچسبد و خمیر نرمی شوداکنون خمیر شیرینی ما آماده است آن را نصف کرده به نصفش دو قاشق غذا خوری کاکائو ریخته ورز میدهیم و به نصف دیگر دو قاشق غذا خوری آرد می ریزیم و مخلوط میکنیم  به خمیر بیش از این آرد نریزید چون خمیر نباید سفت باشد اگر سفت باشد شکل دادن آن سخت می شود

اکنون از هر دو خمیر به اندازه گردو برداشته  و روی میز کار مثل تصویر به شیرینی ها شکل داده تا وقتی خمیرها تمام شود به همین شکل شیرینی ها را درست کرده  در سینی فرکاغذ روغنی انداخته شده قرار داده در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت بیست دقیقه بماند تا شیرینی ها بپزد.ازاین مقدار سی و پنج عددشیرینی بدست می آیدوقتی شیرینی ها پخت از فر خارج کرده  و میگذاریم خوب سرد شود سپس آماده سرو کردن با یک فنجان چای است. اگر طرفدار شیرینی های خانگی  از نوع دو رنگ هستید باز هم در این مورد آموزشهای بسیار خوبی خواهیم داشت  امیدوارم این شیرینی را هم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید

اشتراک گذاری مطلب

باز نشر مطالب مجله اینترنتی ایما تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد .