دستور پخت کیک مقوی اسفناج

دستور پخت کیک مقوی اسفناج

دستور پخت کیک مقوی اسفناج : وقتی مواد کیک , اسفناج داشته باشد رنگش خیلی خوب می شود  البته ناگفته نماند که مزه اش هم عالی و  بینظیر می شود اگر دوست دارید کیک اسفناج خوشمزه و بینظیری درست است برایتان طرز درست کردن این کیک اسفناج را آموزش میدهیم  اکنون ببینیم چگونه از اسفناج خام یک کیک اسفناج درست کنیم برویم سراغ طرز تهیه کیک اسفناج :

مواد لازم برای تهیه کیک اسفناج :

برای تهیه کیک اسفناج به مواد زیر نیاز داریم :

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان سرخالی

شیر ۱ لیوان سرخالی

وانیل ۱ پاکت

بکینگ پودر ۱ پاکت

اسفناج دو دسته

آرد ۲٫۵ لیوان

دستور پخت کیک مقوی اسفناج :

برای درست کردن کیک اسفناج ابتدا سه عدد تخم مرغ و یک لیوان شکر  را با هم مخلوط کرده و هم میزنیم تا کرم رنگ شود این کار را با میکسر انجام دهیم بهتر است سپس یک لیوان شیر و یک لیوان روغن مایع می ریزیم  و به مخلوط کردن ادامه میدهیم

دو دسته اسفناج شسته شده و خام ( نپخته ), خیلی کم شیر یا آب می ریزیم و در روبوت به حالت پوره درمی آوریم پوره اسفناج را در مایه کیک ریخته و با میکسر به هم زدن ادامه میدهیم یک پاکت بکینگ پودر , یک پاکت وانیل و در آخر دو و نیم لیوان آرد میریزیم  و با میکسر به مخلوط کردن ادامه میدهیم

همه جای قالب کیک را چرب کرده و مایه را در قالب چرب شده می ریزیم  در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهید بمدت سی دقیقه بماند وقتی از فر خارج کردیم میگذاریم ولرم شود و از قالب خارج کرده و برش میزنیم. اکنون اماده سرو کردن با یک نوشیدنی است امیدوارم خوشتان آمده باشد

این کیک اسفناج یک کیک فوق العاده خوشمزه ای ست که طعمش نمیتوان گذشت با این رسپی یک کیک دیگر تجربه کنید

موضوعات
درباره سایت
مجله اینترنتی ایما با هدف راه اندازی سایتی جامع در حوزه اجتماعی وب فارسی از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده و در زمان کوتاهی حوزه فعالیت محتوایی خود را به بیش از 124 عنوان مجموعه گسترش داده است.
شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی راهی برای بودن همیشه کنار هم
کلیه حقوق برای " مجله ایما " محفوظ است.