مجله اینترنتی ایما » آشپزخانه مجله ایما » طرز تهیه شیر پسته غلیظ

طرز تهیه شیر پسته غلیظ

طرز تهیه شیر پسته غلیظ

این نوشیدنی با گرداندن مقداری شیر تازه و میوه یا آب میوه در مخلوط کن برقی درست می‌شود و گاهی کمی شکر یا بستنی هم به آن اضافه می‌کنند. میوه مورد استفاده ممکن است یک رنگ یا چند رنگ باشد.
باید توجه داشت که بیشتر میوه‌ها مقداری ترشی دارند و ترشی اگر به شیر گرم یا ولرم اضافه شود، شیر را می‌برد. از این رو شیری که با میوه آمیخته می‌شود باید قبلا سرد شده باشد.

 

طرز تهیه شیر پسته غلیظ

طرز تهیه شیر پسته غلیظ

 

طرز تهیه شیر پسته غلیظ خانگی بدون بستنی

مواد لازم برای تهیه شیر پسته
شیر یخ زده۱٫۵ پیمانه
شیر سرد۱/۲ پیمانه
مغز پسته۱/۲ پیمانه
هل۴ دانه
گلاب۲ قاشق مرباخوری
ثعلب۱/۲ قاشق چایخوری
شکر (عسل)۴ قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. مغز پسته را با تخم هل و ۱/۲ پیمانه شیر سرد در مخلوط کن بریزید و بگردانید تا خمیر شود.
  2. اگر لازم بود با لیسک پلاستیکی خمیر پسته را از دیواره ظرف مخلوط کن بتراشید و دوباره بگردانید تا خمیر صاف شود.
  3. شیر یخ زده را به پسته اضافه کرده و چند ثانیه بگردانید تا خوب مخلوط شوند.
  4. شکر (عسل)، پودر ثعلب و گلاب را اضافه کرده و به مدت چند ثانیه بگردانید.
  5. مخلوط حاصل را در یخچال قرار دهید تا سرد شود، سپس در لیوان بریزید.

نکته: افزودن ثعلب به این نوشیدنی اختیاری است و فقط برای غلیظ‌تر شدن آن است.

طرز تهیه شیر پسته غلیظ

طرز تهیه شیر پسته غلیظ

اشتراک گذاری مطلب

باز نشر مطالب مجله اینترنتی ایما تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد .