مجله اینترنتی ایما » آشپزخانه مجله ایما » طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد

 

کیک شکلاتی یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین انواع کیک هاست. برای تهیه این کیک دستور‌العمل‌های مختلفی وجود دارد و هرکدام به نحوی علاقمندان به شکلات را خوشنود می‌کنند اما اگر عاشق سینه‌چاک شکلات باشید، همیشه به دنبال یک کیک نرم‌تر، خوشمزه‌تر و شکلاتی‌تر خواهید بود. قبل‌تر، طرز تهیه کیک شکلاتی با نوتلا و کیک شکلاتی با ماست را به شما آموزش داده‌ایم، این بار اما قصد داریم طرز تهیه کیک شکلاتی را به روشی کاملا متفاوت به شما آموزش دهیم. روشی که در آن از آرد خبری نیست و یک کیک شکلات خالص خواهید داشت.

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی بدون آرد

 شکلات۳۵۰ گرم
شکر ۳/۴ لیوان + ۳٫۵ ق غذاخوری
آب ۲/۳ لیوان
کره ۱۷۰ گرم
 تخم مرغ۶ عدد
شکر (مرحله دوم)نصف لیوان+ ۱٫۵ ق چای‌خوری
 وانیل۱ ق چای‌خوری

 

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد

  • برای تهیه کیک شکلاتی بدون آرد ابتدا باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ فارنهایت روشن کنید.
  • یک قالب گرد با قطر تقریبی ۲۳ تا ۲۵ سانت را انتخاب کنید و کف آن یک کاغذ روغنی بیندازید و چربش کنید.
  • ۳۵۰ گرم شکلات بالای ۶۰ درصد را به روش بن‌ماری ذوب کنید. (انتخاب شکلات تلخ به دلیل شیرین‌نشدن بیش ازحد کیک و رنگ تیره آن است.)
  • وقتی شکلات ذوب شد، مقدار اولیه شکر (۳/۴ لیوان و ۳٫۵ ق غذاخوری) را با آب ترکیب کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شود.
  • بعد شربت به‌دست‌آمده را داخل شکلات ریخته و با هم‌زن دستی خوب مخلوط کنید. این شربت باعث تیره‌تر شدن شکلات می‌شود فقط دقت کنید که باید خیلی سریع و مداوم آن را هم بزنید تا شکلات نسوزد.
  • حالا کره را که قبلا در دمای محیط به حالت نرم درآمده را به شکلات اضافه کرده و هم بزنید تا خوب حل شده و یک‌دست شود.

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد

  • حالا تخم‌مرغ، وانیل و بقیه شکر (نصف لیوان و ۱٫۵ ق چای‌خوری) را باهم مخلوط کنید و خوب بزنید تا کف کند. این مرحله خیلی مهم است زیرا این کیک شکلاتی، بیکینگ پودر ندارد و پف کیک شما به تخم‌مرغ بستگی دارد.
  • از اینجای کار به بعد از هم‌زدن خبری نیست و فقط باید با یک قاشق چوبی، به آرامی مواد را زیرورو کنید.
  • حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را داخل یک سینی گذاشته، آن را داخل فر قرار دهید و بعد سینی را با آب جوش پر کنید. سطح آب باید تا یک بند انگشت بدنه قالب بالا بیاید و نه بیشتر.
  • بعد از حدود ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت، فر را خاموش کنید ولی کیک را از فر خارج نکنید.
  • بعد از حدود ۳۰ دقیقه، قالب خنک‌شده را از فر بیرون بیاورید. این کیک پف زیادی ندارد پس با دیدن آن نگران نشوید!
  • حالا دور کیک را با چاقو جدا کنید و بعد قالب را یکی، دوبار محکم روی سطح میز یا کابینت بکوبید تا کیک از قالب کاملا جدا شود.

 

 

 

 

 

اشتراک گذاری مطلب

باز نشر مطالب مجله اینترنتی ایما تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد .