آموزش درست کردن کیک خیس با موز و پودر بادام

آموزش درست کردن کیک خیس با موز و پودر بادام

آموزش درست کردن کیک خیس با موز و پودر بادام : در این پست دو نوع کیک آموزش می دهیم که هردوی آنها کیک موز است اولی کیک خیس موز و پودر بادام و دومین رسپی کیک موز کاکائویی است اکنون در ادامه این رسپی را یاد میگیریم :

مواد لازم برای کیک خیس موز و پودر بادام

تخم مرغ ۳ عدد

کره ۲۰ گرم

روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری

شکر ۱ استکان

بادام ربز کوبیده سده ۱۵۰ گرم

آرد سبوس دار یک استکان سرخالی

نشاسته ۱ قاشق غذا خوری

موز ۱ عدد

وانیل ۱ پاکت

بکینگ پودر ۱٫۵ پاکت

آموزش درست کردن کیک خیس با موز و پودر بادام

ابتدا فر را در ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کرده سپس کره , روغن مایه و شکر را خوب مخلوط کرده و تخم مرغ ها را دانه دانه ریخته و به مخلوط کردن ادامه میدهیم .پودر بادام , آرد , نشاسته , وانیل و بکینگ پودر ریخته و مخلوط میکنیم.در قالب کیک بیست سانتی کاغذ روغنی قرار داده و مایه کیک را در آن می ریزیم.موز را به قطعات کوچک برش داده وروی کیک میچینیم و به مدت نیم ساعت بپزید.این مقدار برای چهار نفر است و مدت زمان پخت آن چهل دقیقه است

مواد لازم برای تهیه کیک موز کاکائویی :

موز ۳ عدد

حلوای ارده و بادام زمینی ۷۵ گرم

شکر نصف   لیوان

آرد سبوس داز ۲ لسوان

آب ۱۰۰ ملی لیتر

کاکائو ۱ قاشق غذا خوری

کره ۱ قاشق غذا خوری

دارچین ۱ قاشق چایخوری

پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری

وانیل ۱ پاکت

طرز تهیه کیک موز کاکائویی :

فر را در ۱۸۰ درجه قرار دهید تا گرم شود  قالب کیک را چرب و آرد پاشی کرده.موز را در یک کاسه له کرده داخلش کاکائو ریخته و مخلوط میکنیم سپس حلوای ارده  را ریخته و با چنگال له میکنیم.شکر و کره را خوب هم زده و دارچین , پودر زنجبیل  را می ریزیم.آرد و بکینگ پودر ر ریخته آنقدر هم میزنیم تا آرد داخل خمیر دیده نشود زیاد هم نزنیددر قالب چریی و آردی مایه کیک را ریخته و بمدت چهل و پنج دقیقه می پزیم

این کیک را برای شش نفر درست کردیم که مدت زمان پخت آن پنجاه و پنج دقیقه است

موضوعات
درباره سایت
مجله اینترنتی ایما با هدف راه اندازی سایتی جامع در حوزه اجتماعی وب فارسی از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده و در زمان کوتاهی حوزه فعالیت محتوایی خود را به بیش از 124 عنوان مجموعه گسترش داده است.
شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی راهی برای بودن همیشه کنار هم
کلیه حقوق برای " مجله ایما " محفوظ است.