حکم خواندن داستان های جنسی چیست؟

حکم خواندن داستان های جنسی چیست؟

حکم خواندن داستان‌ های جنسی

بر اساس نظر همه مراجع تقلید:
خواندن داستان‌های تحریک‌کننده جنسی اگر باعث تحریک شهوت شود جایز نیست.

نظر مراجع تقلید درباره خواندن داستان‌ های جنسی

آیت‌الله خامنه‌ای:
  • خواندن کتاب‌ها و دیدن فیلم‌هایی که محرک شهوت باشد جایز نیست.
  • باید از خواندن کتاب‌ها و اشعار مبتذل که باعث تحریک شهوت می‌شوند اجتناب شود.
  • خواندن مطالبی که باعث تحریک قوای جنسی و به تعبیر شرعی باعث ریبه می‌شود حرام است و اگر خواندن آن‌ها ضرورت داشته باشد فقط به مقدار ضرورت اشکالی ندارد و بیش از آن جایز نیست.
آیت‌الله سیستانی:
  • خواندن مطالب تحریک‌کننده جنسی و تلذذ به آن به خودی خود و همچنین فکر حرام یا فکر به نامحرم (بدون آن که عنوان حرامی از جهت دیگر بر آن مترتب باشد) حرام نیست هرچند احتیاط مستحب است از آن اجتناب شود. اما اگر منجر به عمل حرامی گردد یا موجب مفسده‌ای گردد که اجتناب از آن لازم است (مثل اینکه این نگاه یا مطالعه یا فکر به نامحرم موجب سست شدن اعتقادات و اخلاق و پای بندی به امور دینی و کم‌رنگ شدن مقدسات و وظایف لازم دینی باشد) جایز نیست.
  • خواندن کتاب‌هایی که در آن داستان‌های غیراخلاقی نوشته شده است جایز نیست.
  • کار کردن در مجله فروشی‌ها و محل‌های دیگر نشریه‌ها و مجله‌هایی که صور قبیحه و عکس‌های برهنه و نیمه برهنه به فروش می‌رسانند جایز نیست، زیرا ترویج حرام و اشاعه فساد است.
آیت‌الله صافی گلپایگانی:
  • به طور کلی مطالعه کتاب‌هایی که ممکن است موجب انحراف عقیده و یا اخلاق مطالعه کننده گردد، جایز نیست.
آیت‌الله فاضل لنکرانی:
  • به طور کلی نشر و خرید و فروش کتاب‌ها و نوشته‌هایی که در آن‌ها مطالب گمراه کننده و موجب فساد اخلاق و افکار مفرد یا جامعه وجود داشته باشد، جایز نیست.
آیت‌الله نوری همدانی:
  • خواندن داستان‌های محرک جنسی حرام است.

آیا خواندن داستان‌های جنسی استمنا محسوب می‌شود؟

اگر معمولاً با چنین کار‌هایی (مطالعه مطالب شهوت‌انگیز) منی از شما خارج می‌شود (اگرچه هم ظاهراً قصد نداشته باشید) با آمدن منی، استمناء است که یکی از گناهان بزرگ است. ولی اگر جنب نشوید و منی خارج نشود احکام استمناء را ندارد.
به هر حال، سعی کنید چنین مطالبی را نخوانید؛ زیرا اگر چه آبی که از شما خارج شود منی نباشد، ولی این کار شما جزء لذت‌هایی است که اولاً جایز نیست و ثانیاً ممکن است شما را به سوی عمل حرامی مانند استمنا بکشاند.

موضوعات
درباره سایت
مجله اینترنتی ایما با هدف راه اندازی سایتی جامع در حوزه اجتماعی وب فارسی از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده و در زمان کوتاهی حوزه فعالیت محتوایی خود را به بیش از 124 عنوان مجموعه گسترش داده است.
شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی راهی برای بودن همیشه کنار هم
کلیه حقوق برای " مجله ایما " محفوظ است.