طرز تهیه سس سالاد سزار خانگی

طرز تهیه سس سالاد سزار خانگی

طرز تهیه سس سالاد سزار خانگی

سالاد سزار از سالادهای ایتالیایی است که در سال‌های اخیر در منوی رستوران‌های ایتالیایی به چشم می‌خورد. سالاد سزار، سالادی است که با پنیر پارمیزان طعم دار می‌شود، به آن سس مایونز اضافه نمی‌کنند و با مرغ گریل شده (نه سرخ شده) یا بدون آن به همراه نان‌های تست سرخ شده در روغن زیتون آماده سرو می‌شود.

سس یک وامواژه لاتین در زبان فارسی است‌ و مایع غلیظی است که برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها بکار می‌رود و جذابیت بیشتری به غذا می‌دهد. برای مزه‌دارتر کردن غذا چاشنی‌های گوناگونی بکار می‌رود که سس‌ها جزئی از آنها هستند. یکی از انواع سس‌ها سس سالاد سزار است که ترکیب و دستور تهیه مناسبی برای داشتن سس سالاد سزار، تاثیر بسزایی در طعم سالاد سزار شما خواهد داشت. با ما همراه باشید با دستور تهیه سس خوشمزه در سالاد سزار

مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار

 پنیر پارمیژان۲ قاشق غذاخوری
 زرده تخم مرغ۱ عدد
 روغن زیتون۱/۳ پیمانه
 فیله ماهی آنچوی۴ عدد
 آبلیموی تازه۱ قاشق غذاخوری
 سس خردل۱ قاشق غذاخوری
 سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری
 سس ووسترشیر(ورچستر)۱ قاشق غذاخوری
 سیر۲ حبه

دستور تهیه سس سالاد سزار

  1. زرده تخم‌مرغ، سیر له‌شده،فیله ماهی آنچوی، آبلیوی تازه، سس خردل، سس ووستشیر و سرکه بالزامیک را داخل مخلوط‌کن ریخته و دستگاه را روشن نمایید تا همه مواد خوب با یکدیگر مخلوط شوند.
  2. همانطور که دستگاه در حال کار است، روغن زیتون را به صورت قطره قطره و به آرامی به مواد اضافه نمایید تا سس فرم گرفته و سفت شود.
  3. وقتی سس به غلطت رسید دستگاه را خاموش کنید و از زیاد هم‌زدن سس خودداری نمایید.
  4. در این مرحله، پنیر پارمزان را نیز به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
  5. نیازی به اضافه کردن نمک نیست اما می‌توانید بنا به ذائقه خود کمی نمک و فلفل نیز به مواد اضافه نمایید.
  6. برای رقیق‌کردن سس سزار می‌توانید از مقدار کمی آب استفاده کنید و این به سلیقه خودتان بستگی دارد.
  7. سس شما آماده است.

نکات در تهیه سس سالاد سزار

  • استفاده از ماهی آنچوی اختیاری است و شما دوستان می‌توانید آن را به صورت کنسرو خریداری نمایید.
  • سس ووستشیر (Worcestershire sauce) که در ایران آن را با نام سس ورچستر می‌شناسند، یکی از انواع سس‌های خوش طعم دنیاست که ریشه‌ای انگلیسی دارد و به عنوان طعم‌دهنده غذاهای گوشتی از آن استفاده می‌شود.
  • این سس که تلفظ بسیار سختی دارد به راحتی آماده می‌شود و می‌توان آن را داخل یخچال نگهداری کرد. سس ووستشیر ترکیبی از شوری، شیرینی و تندی است و به همین دلیل یکی از بهترین چاشنی‌ها برای غذاهای گوشتی به حساب می‌آید.
  • سس ووستشیر را می‌توانید به صورت آماده از فروشگاه‌های لوکس تهیه کنید اما اگر بخواهید آن را در منزل تهیه کنید می‌توانید طبق دستور زیر عمل کنید.
طرز تهیه سس سالاد سزار خانگی

طرز تهیه سس سالاد سزار خانگی

موضوعات
درباره سایت
مجله اینترنتی ایما با هدف راه اندازی سایتی جامع در حوزه اجتماعی وب فارسی از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده و در زمان کوتاهی حوزه فعالیت محتوایی خود را به بیش از 124 عنوان مجموعه گسترش داده است.
شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی راهی برای بودن همیشه کنار هم
کلیه حقوق برای " مجله ایما " محفوظ است.