طرز تهیه پیتزا رست بیف

طرز تهیه پیتزا رست بیف

 

 پیتزا یکی از محبوب‌ترین فست فود‌ها در تمام جهان از جمله کشور ما است، اما از آنجا که در تهیه اغلب پیتزا‌ها از سوسیس و کالباس استفاده می‌شود، این غذا برای سلامتی مفید نیست؛ بنابراین بهتر است از انواع پیتزا بدون فرآورده‌های گوشتی فوق استفاده کنید. یکی از آن‌ها پیتزا رست بیف است. در تهیه این غذا از سبزیجات و گوشت راسته استفاده می‌شود که نه تنها برای بدن ضرری ندارند، بلکه برای سلامتی نیز مفید هستند. این پیتزا را در ماهیتابه نیز می‌توانید تهیه کنید و الزاما به فر نیازی نخواهد بود.

مواد مورد نیاز برای تهیه پیتزا رست بیف

مواد اولیه‌ای که برای طبخ این غذای لذیذ به آن نیاز دارید، به شرح زیر است.
مواد لازم
گوشت راسته۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی۳ عدد
سیر۴ ال ۵ حبه
سس کچاپ، مایه خمیر، ماستاز هر کدام ۲ قاشق غذاخوری
مایه خمیر۱ قاشق چایخوری
پیاز۱ عدد
سس خردل۲ قاشق غذاخوری
شیرنصف پیمانه
زیتون حلقه شده۲ قاشق غذاخوری
آرد۴ پیمانه
پنیز موزارلا۴۰۰ گرم
نمک،‌ فلفل سیاه،‌ فلفل قرمزبه میزان لازم


نکته: 
در صورت تمایل می‌توانید از قارچ نیز برای این پیتزا استفاده کنید.

پیتزا رست بیف

پیتزا رست بیف

 

طرز تهیه پیتزا رست بیف

طرز تهیه خمیر پیتزا 

  1. ماست را با مقداری از سیر، شکر، نمک و مایه خمیر مخلوط کنید، آنقدر بهم بزنید تا به خورد شیر برود. حتما سیر را رنده کنید و سپس با ماست مخلوط نمایید.
  2. سپس مابقی شیر را نیز اضافه کنید و بهم بزنید. زمانی که مخلوط کف کرد یعنی آماده است. کم کم آرد را نیز به مواد اضافه می‌کنیم و بهم می‌زنیم تا خمیر سفت شود و سپس آن را ورز می‌دهیم. آرد را کم کم اضافه کنید، زیرا به میزانی از آرد نیاز داریم که خمیر به دست نچسبد، از اینرو تمام آرد را به یکباره به مایه اضافه نکنید.
  3. خمیر آماده کرده و کنار بگذارید.

روش تهیه پیتزای رست بیف

  • ابتدا گوشت راسته را به سه الی چهار تکه تقسیم کنید.
  • در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و تکه‌های گوشت را به آن اضافه کنید. سپس آن را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید.
  • برای آنکه بوی گوشت را بگیرید، پیاز به آن اضافه کنید. پیاز را به چهار قسمت تقسیم و به گوشت اضافه نمایید. وقتی پیاز را درشت خرد کنید در انتها به راحتی می‌توانید آن را از گوشت جدا کنید.
  • سیرها را نیز له کرده و به گوشت اضافه کنید.
  • مقداری آب به گوشت بیفزایید و به مدت یک ساعت روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزد.
  • زمانی که گوشت آماده شد، آن را با دست ریش ریش کنید.

طرز تهیه پیتزا رست بیف

  • اکنون در یک ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و گوشت‌های ریش ریش شده را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید.
  • خمیر آماده شده را پهن کنید.
  • روی یک تخته آشپزخانه مقداری آرد بپاشید و حدود ۱۵۰  الی ۱۶۰ گرم از خمیر را روی آن بگذارید. ابتدا با دست کمی خمیر را پهن کرده و سپس آن را با وردنه باز کنید.
  • مقداری سس خرد دل و سس کچاپ را روی هر کدام از نان‌ها بزنید.
  • سپس گوشت را نیز اضافه کنید. در صورت تمایل در این مرحله می‌توانید مقداری قارچ را نیز خرد و به پیتزا بیفزاید.
  • پینیر پیتزا را نیز روی خمیر بریزید.
  • اکنون فلفل دلمه‌ای‌ها را خرد کرده و همراه با زیتون روی پنیر بریزید.
  • فر را از ۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه گرم سانتیگراد گرم کرده و پیتزا را داخل آن به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه قرار دهید، پس از این مدت اگر نان پیتزا خام بود، اجازه دهید پیتزا زمان بیشتری در فر بماند.

نکته: این پیتزا را در ماهیتابه نیز می‌توانید تهیه کنید، برای این منظور، خمیر پیتزا را که پهن کردید در یک ماهیتابه با سایز مناسب قرار دهید و سپس به ترتیب یاد شده مواد را به آن اضافه کنید. به یاد داشته باشید که حرارت شعله اجاق گاز باید ملایم باشد و درب ماهیتابه را نیز در طول زمان پخت بسته نگهدارید.

 

 

اکنون پیتزا آماده شده است و باید آن را سرو کنید. برای این منظور مقداری کلم بروکلی را بخارپز کنید و ساقه آن را جدا کرده مابقی را روی پیتزا و اطراف آن قرار دهید. چند گوجه گیلاسی را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و روی پیتزا و دور آن بچینید.

 

موضوعات
درباره سایت
مجله اینترنتی ایما با هدف راه اندازی سایتی جامع در حوزه اجتماعی وب فارسی از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده و در زمان کوتاهی حوزه فعالیت محتوایی خود را به بیش از 124 عنوان مجموعه گسترش داده است.
شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی راهی برای بودن همیشه کنار هم
کلیه حقوق برای " مجله ایما " محفوظ است.