طرز تهیه کاپ کیک پیتزا

طرز تهیه کاپ کیک پیتزا

 

طرز تهیه کاپ کیک پیتزا

کاپ کیک نوعی فینگر فود با تنوع بالاست که به عنوان دسر و به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. کاپ کیک شکلاتی و کاپ کیک سیب دو نوع کیک تک نفره خوشمزه هستند که اغلب به عنوان دسر خورده می‌شوند، در حالیکه کاپ کیک پیتزا نوعی پیتزای مناسب برای جشن‌ها و مهمانی هاست که اغلب به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. کاپ کیک پیتزا تنوع بالایی دارد و انواع مواد غذایی در تهیه آن استفاده می‌شود. خمیر این غذا نیز به روش‌های مختلفی درست می‌شود، گاهی خمیر را با مواد درونی پیتزا مخلوط می‌کنند و در قالب مافین یا کپسول‌های کاغذی می‌پزند؛ گاهی خمیر را در قالب پهن کرده و روی آن را با چند لایه سوسیس، کالباس، گوشت و سبزیجات پخته پر می‌کنند و سپس در فر می‌پزند. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه ۲ نوع کاپ کیک پیتزا را با هم مرور کنیم.

طرز تهیه کاپ کیک پیتزا با فیلینگ دلخواه

مواد لازم 
آرد چند منظوره۲٫۵ فنجان
نمک۱٫۵ قاشق چایخوری
روغن۵ قاشق غذاخوری
شکر۱٫۵ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۲ پینچ
مایه خمیر۱٫۵ قاشق چایخوری
شیر گرمبه میزان لازم
سس گوجه فرنیبه میزان لازم
مواد درونی (فیلینگ)به میزان لازم
پنیر پیتزا۱ فنجان

دستور تهیه:

  1. ابتدا همه مواد خشک را مخلوط کرده و روغن را به آن اضافه کنید. سپس شیر گرم را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود و به دست نچسبد.
  2. حداقل ۸ دقیقه خمیر را ورز دهید، سپس آن را گرد کنید و روی آن کمی روغن بمالید. روی خمیر را با یک پارچه تمیز بپوشانید و در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا خمیر ور آید و حجم آن دو برابر شود. بسته به دمای هوا، حدود ۳۰ دقیقه تا یک ساعت طول می‌کشد تا خمیر ور آید.
  3. پس از اینکه خمیر ور آمد آن را به ۱۲ تکه مساوی تقسیم کنید. هر تکه خمیر را گرد کرده و سپس با وردنه پهن کنید تا ضخامت آن حدود نیم سانتی‌متر شود.
  4. قالب مافین را با مقداری روغن چرب کنید و خمیر‌ها را در قالب قرار دهید به گونه‌ای که کف قالب و دیواره‌های آن را بپوشاند.
  5. مقداری سس گوجه فرنگی روی خمیر بمالید، سپس مواد درونی (فیلینگ) را روی آن بریزید.
  6. مقداری پنیر پیتزای رنده شده روی مواد درونی بپاشید و نهایتا کمی سس کچاپ روی پنیر پیتزا بریزید.
  7. ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا کاپ کیک‌ها استراحت کنند و فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سپس کاپ کیک‌ها را در فر قرار داده و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا پنیر روی آن‌ها ذوب شده و خمیر کاپ کیک‌ها پخته شود.
  8. کاپ کیک‌ها را از فر خارج کرده و روی توری قرار دهید تا کمی خنک شوند و سپس میل کنید.
  9. این کاپ کیک‌های خوشمزه را می‌توانید تا ۲ هفته در فریزر نگهداری کنید.

 

طرز تهیه کاپ کیک پیتزا

طرز تهیه کاپ کیک پیتزا

موضوعات
درباره سایت
مجله اینترنتی ایما با هدف راه اندازی سایتی جامع در حوزه اجتماعی وب فارسی از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده و در زمان کوتاهی حوزه فعالیت محتوایی خود را به بیش از 124 عنوان مجموعه گسترش داده است.
شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی راهی برای بودن همیشه کنار هم
کلیه حقوق برای " مجله ایما " محفوظ است.