دسر

طرز تهیه نان پنجره‌ ای بدون شیر

طرز تهیه نان پنجره‌ ای بدون شیر

طرز تهیه نان پنجره‌ ای بدون شیر طرز تهیه نان پنجره‌ ای بدون شیر نان پنجره‌ ای یکی از شیرینی های سنتی بسیار ترد و خوشمزه ایران است که آن را می‌توان با شیر یا بدون شیر درست کرد. تخم مرغ، آرد سفید، پودر نشاسته و روغن کافی اصلی‌ترین مواد لازم برای تهیه این شیرینی خوشمزه هستند.   طرز تهیه مواد لازم آرد سفید گندم ۱۰۰ گرم تخم مرغ ۶ عدد پودر نشاسته ۱۰۰ گرم گلاب ۴-۵ قاشق سوپخوری روغن برای سرخ کردن به میزان لازم پودر شکر یا ...

ادامه مطلب

طرز تهیه نان پنجره‌ ای با شیر

طرز تهیه نان پنجره‌ ای با شیر

طرز تهیه نان پنجره‌ ای با شیر طرز تهیه نان پنجره‌ ای با شیر هرچند در آشپزی ایرانی مقوله‌ای با عنوان دسر وجود ندارد، ولی خوراکی‌های شیرینی که در پایان غذای اصلی خورده می‌شود، کم نیستند. نان پنجره‌ ای نوعی دسر سنتی بسیار ترد و خوشمزه ایرانی است که تهیه آن نیاز به امکانات و مهارت خاصی ندارد. آرد سفید گندم، پودر نشاسته و تخم مرغ مواد اصلی مورد استفاده در تهیه این شیرینی هستند و برای خمیر کردن این مواد، مایعی نیاز داریم که می‌تواند شیر ...

ادامه مطلب

طرز تهیه گاناش براق برای روی کیک

طرز تهیه گاناش براق برای روی کیک

طرز تهیه گاناش براق برای روی کیک   طرز تهیه گاناش براق برای روی کیک  گاناش، نوعی روکش تهیه شده از ترکیب شکلات و خامه با غلظت های مختلف است که گاهی علاوه بر شکلات و خامه، کره و افزودنی‌های خوراکی دیگر نیز در آن به کار می‌رود. با تغییر نسبت خامه و شکلات، گاناش ممکن است سبک، متوسط و سنگین درست شود. از گاناش به عنوان سس بستنی و روکش شکلاتی میوه، بر روی کیک، کاپ کیک شکلاتی و مافین و در تهیه ترافل استفاده می‌شود. مشکل اصلی در تهیه گاناش ...

ادامه مطلب

طرز تهیه اسموتی موز و توت فرنگی

طرز تهیه اسموتی موز و توت فرنگی

طرز تهیه اسموتی موز و توت فرنگی   طرز تهیه اسموتی موز و توت فرنگی مواد مورد نیاز برای تهیه این نوشیدنی به شرح زیر است. مواد لازم موز ۱ عدد توت فرنگی خرد شده ۱ لیوان شیر ۱ لیوان بستنی وانیلی ۳ الی ۴ اسکوپ یخ ۲ الی ۳ قالب مکعبی   طرز تهیه: موز و توت فرنگی را خرد کنید و در یک کیسه فریزر بگذارید و در فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزند. شیر سرد، یخ و میوه‌های یخ زده را درون مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید. سپس بستنی را اض...

ادامه مطلب

طرز تهیه اسموتی موز

طرز تهیه اسموتی موز

طرز تهیه اسموتی موز اسموتی موز گاهی با دیگر میوه‌ها همچون آناناس یا توت فرنگی ترکیب می‌شود تا طعم بهتری پیدا کند. در ادامه طرز تهیه این نوشیدنی را علاوه بر نوع پایه آن در دو طعم موز و آناناس و موز و توت ‌شرح می‌دهیم. طرز تهیه اسموتی موز مواد مورد نیاز برای تهیه این نوشیدنی به شرح زیر است: مواد لازم موز ۱ عدد شیر سرد ۱ لیوان شکر یا عسل به میزان لازم یخ ۳ الی ۴ قالب معکبی   نکته: الزامی برای استفاده از شکر یا ع...

ادامه مطلب

طرز تهیه اسموتی موز و آناناس

طرز تهیه اسموتی موز و آناناس

طرز تهیه اسموتی موز و آناناس   طرز تهیه اسموتی موز و آناناس مواد لازم برای تهیه این نوشیدنی را در جدول زیر مشاهده می‌کنید. مواد لازم موز ۱ عدد آناناس تازه یا کمپوت آناناس ۱/۲ لیوان آب آناناس ۱ لیوان یخ ۴ قالب مکعبی نکته: برای آب آناناس از شربت موجود در کمپوت آناناس استفاده کنید. از آنجا که شربت موجود در کمپوت شیرین است، نیازی به شکر یا عسل ندارید. طرز تهیه اسموتی موز و آناناس طرز تهیه: آناناس و موز خرد شده را درو...

ادامه مطلب

طرز تهیه کاپ کیک سیب

طرز تهیه کاپ کیک سیب

طرز تهیه کاپ کیک سیب طرز تهیه کاپ کیک سیب کاپ کیک سیب نوعی کاپ کیک است که در ترکیب آن علاوه بر آرد، تخم مرغ و شکر که پایه اصلی اغلب کیک‌ها هستند، از سیب هم استفاده می‌شود. طعم دهنده اصلی این کیک، دارچین است که باعث ایجاد عطر و بوی منحصر به فردی می‌شود. کاپ کیک سیب را می‌توان به راحتی و بدون استفاده از امکانات خاصی در منزل تهیه کرد. بافت این کیک به گونه‌ای است که بدون فر و در یک ظرف آب جوش نیز پخته می‌شود، بنابراین در مواقعی که به ف...

ادامه مطلب

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با شیر و روغن

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با شیر و روغن

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با شیر و روغن طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با شیر و روغن مواد لازم آرد ساده یا چند منظوره ۱ فنجان پودر کاکائو ۳/۴ فنجان تخم مرغ بزرگ ۱ عدد عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری روغن ۲ قاشق غذاخوری آب گرم ۲ قاشق غذاخوری شیر ۱/۴ فنجان شکر ۱/۲ فنجان دستور تهیه: فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. قالب‌های کاپ کیک را آماده کرده و آن‌ها را با کپسول مخصوص بپوشانید. آرد و پودر کاکائو را در کاسه‌ای با...

ادامه مطلب

طرز تهیه باسلوق ژله ای

طرز تهیه باسلوق ژله ای

طرز تهیه باسلوق ژله ای   طرز تهیه باسلوق ژله ای باسلوق یکی از شیرینی‌های خوشمزه و سنتی کشورمان است و باسلوق ژله‌ای نیز نوع دیگری از این شیرینی خوشمزه بوده که به راحتی تهیه می‌شود. در قدیم به این شیرینی راحت‌الحلقوم نیز گفته می‌شد و در آن پودر ژله به کار نمی‌رفت، اما پودر ژله باعث درخشان شدن و خوش رنگ شدن این شیرینی می‌شود. مواد اولیه برای تهیه باسلوق ژله ای برای تهیه این شیرینی به پنج ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر آ...

ادامه مطلب

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز شکلات

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز شکلات

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز شکلات طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی با مغز شکلات مناسب برای تهیه ۱۲ عدد کاپ کیک شکلاتی زمان آماده سازی مواد اولیه: ۱۵ دقیقه زمان پخت و انتظار: ۲۰ دقیقه مواد لازم کره ۱۵۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم آرد ۱۷۵ گرم تخم مرغ ۳ عدد عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری شکلات چیپسی ۵۰ گرم پودر کاکائوی تلخ ۵۰ گرم دستور تهیه: فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ۱۲ عدد قالب کاپ کیک آماده کنید و ...

ادامه مطلب