غذاهای ایرانی

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز

طرز تهیه ترشی پیاز قرمز طرز تهیه ترشی پیاز قرمز تهیه ترشی یکی از روش‌های نگهداری سبزیجات است که از گذشته مرسوم بوده و امروزه استفاده از ترشی همراه با غذا، به یکی از عادات غذایی ایرانیان تبدیل شده است. ترشی پیاز یکی از انواع ترشی خوشمزه است که از آن می‌توان در کنار غذا، در داخل سالاد و یا انواع ساندویچ استفاده کرد. چاشنی این ترشی، آبلیمو، سرکه و شکر است که در کنار هم طعم بی‌نظیری دارند و استفاده از لبو، باعث خوشرنگ شدن آن می‌گردد. در...

ادامه مطلب

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی

طرز تهیه کالباس مرغ خانگی طرز تهیه کالباس مرغ خانگی کالباس یکی از مواد غذایی محبوب است که با استفاده از آن می‌توان فست فود‌های لذیذ بسیاری مانند ساندویچ، سالاد ماکارونی، پیتزا و غیره را تهیه کرد؛ از طرفی دائما می‌شنویم که پزشکان این ماده غذایی را منع می‌کنند. برای اینکه بتوانید از طعم لذیذ کالباس بهره‌مند شوید و در عین حال از ضرر‌های مواد شیمایی به کار رفته در آن در امان باشید، بهتر است آن را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه کالباس مرغ خانگی راح...

ادامه مطلب

طرز تهیه خورشت بامیه

طرز تهیه خورشت بامیه

طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه خورشت بامیه از غذاهایی است که شاید به مذاق بسیاری از افراد خوش نیاید ولی آنچنان مفید و مغذی است که بهتر است برای یکبار که شده هم مزه آن را بچشید. مواد لازم جهت تهیه خورشت بامیه بامیه ۵۰۰ گرم پیاز ۱ عدد گوشت خورشتی ۲۵۰ گرم رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم آب‌لیمو به میزان لازم طرز تهیه خورشت بامیه ابتدا پیاز را در تابه تفت دهید. سپس...

ادامه مطلب

طرز تهیه مرصع پلو شیرازی

طرز تهیه مرصع پلو شیرازی

طرز تهیه مرصع پلو شیرازی   طرز تهیه مرصع پلو شیرازی مرصع پلو شیرازی یکی از غذا‌های مجلسی ایرانی است. این غذا ظاهر بسیار زیبایی دارد و به راحتی می‌توانید آن را تزیین کنید، کافی است با استفاده از خلال پسته، بادام، زرشک و کشمشی که در این غذا استفاده می‌شود، اشکال خلاقانه‌ای را روی برنج دست کنید. علاوه بر ظاهر زیبا، مرصع پلو طعم بسیار مطبوعی نیز دارد و تقریبا همه مردم طعم آن را می‌پسندند. مواد مورد نیاز برای تهیه مرصع پلو شیرازی برای تهیه این...

ادامه مطلب

طرز تهیه ترشی لیته

طرز تهیه ترشی لیته

طرز تهیه ترشی لیته   ترشی همراه انواع غذا‌های ایرانی نظیر چلو خورشت، آبگوشت، کوکو و غیره سرو می‌شود و طعم غذا را بهتر می‌کند. با در نظر گرفتن این موضوع و اینکه طرز تهیه ترشی لیته چندان سخت نیست، می‌توانید خودتان در منزل این ترشی را تهیه کنید تا کیفیت بهتری داشته باشد. البته توجه داشته باشید که در تهیه ترشی باید دقت کنید و حوصله به خرج دهید. مواد مورد نیاز برای تهیه ترشی لیته موادی اولیه‌ای که برای تهیه این ترشی به آن احتیاج دارید، ب...

ادامه مطلب

طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ

طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ

طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ خورشت کرفس با مرغ یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که اغلب همراه با برنج به عنوان نهار یا شام سرو می‌شود. استفاده از سبزیجات معطری همچون کرفس، نعنا و جعفری، به آن طعم و مزه‌ای منحصر به فرد می‌دهد. این خورشت را در مناطق مختلف به سبک های خاصی درست می‌کنند، برخی از افراد به آن رب گوجه فرنگی اضافه می‌کنند و سبزی را از دستور خورشت کرفس حذف می‌کنند ولی به کار بردن سبزی در این غذا، طعم و مزه بی‌نظ...

ادامه مطلب

طرز تهیه سوپ قارچ

طرز تهیه سوپ قارچ

طرز تهیه سوپ قارچ از آنجا که در تهیه سوپ قارچ از شیر نیز استفاده می‌شود، این سوپ دشمنی برای پوکی استخوان است. امروزه پزشکان در خصوص افزایش مبتلایان به پوکی استخوان در جامعه هشدار می‌دهند، از اینرو سعی کنید غذا‌هایی را تهیه کنید که حاوی ویتامین D و کلسیم باشد. جالب است بدانید که برای تهیه این غذا‌ها به هزینه زیادی نیز احتیاج نخواهد بود. یکی از منابع غنی ویتامین D، قارچ است و زمانی که این ماده خوراکی را با شیر میل کنید مانعی برای ابتلا به پ...

ادامه مطلب

علت خشک شدن فلافل چیست

علت خشک شدن فلافل چیست

علت خشک شدن فلافل چیست   علت خشک شدن فلافل می‌تواند موارد زیادی را باشد که در ادامه مهمترین آن‌ها را مطرح خواهیم کرد. توجه داشته باشید گاهی نکاتی جزئی که شاید به نظر چندان مهم نباشند، می‌توانند طعم غذا را به کلی عوض کنند یا کیفیت آن را تغییر دهند؛ بنابراین تمام مراحلی که در طرز تهیه فلافل ذکر می‌شود را باید در نظر داشته باشید و آن را اجرا کنید تا در نهایت از غذایی لذیذ و خوشمزه لذت ببرید. علت خشک شدن فلافل اگر دقیقا طبق دستور پخت ...

ادامه مطلب

طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر به روش شمالی

طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر به روش شمالی

طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر به روش شمالی   طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر به روش شمالی این غذا نوی غذای دریایی مخصوص خطه شمال است که به ماهی شکم پر شمالی شهرت دارد. در تهیه آن از مغز گردو و رب انار استفاده شده و معمولا با ماهی سفید که معروف‌ترین ماهی دریای شمال است درست می‌شود. مواد لازم ماهی ۱ عدد آلو، خیسانده و هسته گرفته ۱۰۰ گرم غیسی، خیسانده و هسته گرفته ۱۰۰ گرم کشمش بی‌دانه، خیسانده ۱۰۰ گرم مغز گردو، نیم کوب ۲۰...

ادامه مطلب

طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر به روش جنوبی

طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر به روش جنوبی

طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر به روش جنوبی   طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر به روش جنوبی یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌هایی که با ماهی درست می‌شود، ماهی شکم پر است که به دلیل استفاده از سبزیجات خوش عطر، از بوی زهم ماهی در آن خبری نیست. این ماهی را می‌توان در فر درست کرد یا در صورت در دسترس نبودن فر، می‌توان آن را در تابه سرخ کرد و یا روی زغال، کباب کرد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر و نکاتی که در تهیه آن باید در نظر داشت را ...

ادامه مطلب

طرز تهیه سالاد الویه

طرز تهیه سالاد الویه

طرز تهیه سالاد الویه    اگرچه تمام سالاد الویه‌ها مواد مشابهی دارند، اما طعم آن‌ها با یکدیگر فرق می‌کند و این ناشی از تفاوت در طرز تهیه آن‌ها است. چاشنی غذا و نحوه پخت آن، از عوامل مهم در تهیه سالاد الویه خوشمزه است. به همین دلیل در ادامه شیوه‌ای را معرفی خواهیم کرد که بتوانید این سالاد روسی را با طعمی خوشمزه و دلپذیر تهیه کنید.     طرز تهیه سالاد الویه     مواد مورد نیاز برای تهیه سالاد الویه مواد اولیه مورد نیاز برای ته...

ادامه مطلب

طرز تهیه املت قهوه خانه ای اصل

طرز تهیه املت قهوه خانه ای اصل

طرز تهیه املت قهوه خانه ای اصل   املت قهوه خانه‌ ای نوعی از املت است که در قهوه خانه‌ها و رستوران‌ها سرو می‌شود و به سبک خاصی تهیه می‌شود. برای تهیه املت، روغن یا کره را در تابه، داغ می‌کنند و تخم مرغ‌های زده را در روغن داغ می‌ریزند. گاهی برای اینکه تخم مرغ پف کند، سفیده تخم مرغ را از زرده جدا می‌کنند و به سفیده مقداری شیر یا خامه یا آب اضافه کرده و هم می‌زنند تا حباب‌هایی در آن ایجاد شده و موقع پختن، بافتی سبک پیدا کند. آنگاه ت...

ادامه مطلب

طرز تهیه بریانی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه بریانی با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه بریانی با گوشت چرخ کرده اگر به اصفهان سفر کرده باشید حتما این غذای خوشمزه را چشیده‌اید، در غیراینصورت نیز نگران نباشید، زیرا طرز تهیه بریانی با گوشت چرخ کرده را در این مطلب به طور کامل شرح خواهیم داد. اگر تمام مراحل را به دقت انجام دهید، نتیجه کار بی نظیر خواهد بود. البته توجه داشته باشید که این غذا، بسیار سنگین و چرب است، بنابراین بریان را برای وعده شام طبخ نکنید، زیرا باعث ترش کردن معده خواهد شد؛ بهترین زمان برای سرو این غذا وعد...

ادامه مطلب

طرز تهیه عدسی اصفهانی

طرز تهیه عدسی اصفهانی

طرز تهیه عدسی اصفهانی عدسی نوعی خوراک تهیه شده از عدس است که بیشتر به عنوان یک صبحانه گرم یا یک میان وعده مغذی استفاده می‌شود. این خوراکی خوشمزه یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است که در هر یک از مناطق ایران به سبک خاصی درست می‌شود. در تهیه این غذا علاوه بر عدس از مواد غذایی دیگری همچون پیاز، آرد و انواع ادویه استفاده می‌شود و طعم نهایی آن به ادویه مورد استفاده بستگی دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه عدسی اصفهانی را ارائه دهیم. طرز ته...

ادامه مطلب

طرز تهیه حلوا سه آرد

طرز تهیه حلوا سه آرد

طرز تهیه حلوا سه آرد حلوا نوعی دسر معروف ایرانی بسیار متنوع است که گاهی از آن برای تهیه یک نوع غذا یا شیرینی دیگر استفاده می‌کنند. از انواع حلوا می‌توان حلوا با آرد ذرت، حلوا گردویی و حلوای آرد گندم را نام برد که تنوع آن‌ها به مواد مورد استفاده در تهیه حلوا مربوط است. اما درباره حلوا سه آرد باید بگوییم که وجود آرد نخودچی در این حلوا، این دسر را به یک شیرینی مغذی تبدیل کرده است. نخودچی یکی از مواد غذایی دارای فیبر بالاست و به همین جهت برای ...

ادامه مطلب