خانه »
دسته بندی "آشپزخانه مجله ایما" (صفحه 3)
[caption id="attachment_5665" align="aligncenter" width="600"] طرز تهیه سس سیر[/caption]
طرز تهیه سس سیر
سسها انواع مختلف و طعمهای متفاوت دارند و میتوانند به عنوان یک چاشنی طعم فوقالعاده خوبی به غذاها بدهند. سیر از گیاهانی است که به خاطر طعم و خواصش طرفداران بسیار زیادی دارد. در ادامه این مطلب از گروه آشپزی ستاره به آموزش طرز تهیه سس سیر میپزداریم. علاوه بر سس سیر پیشنهاد میکنیم برای آشنایی با طرز تهیه انواع ...
طرز تهیه سوپ قارچ
از آنجا که در تهیه سوپ قارچ از شیر نیز استفاده میشود، این سوپ دشمنی برای پوکی استخوان است. امروزه پزشکان در خصوص افزایش مبتلایان به پوکی استخوان در جامعه هشدار میدهند، از اینرو سعی کنید غذاهایی را تهیه کنید که حاوی ویتامین D و کلسیم باشد. جالب است بدانید که برای تهیه این غذاها به هزینه زیادی نیز احتیاج نخواهد بود. یکی از منابع غنی ویتامین ...
[caption id="attachment_5456" align="aligncenter" width="600"] طرز تهیه هات چاکلت ایتالیایی[/caption]
مواد لازم جهت تهیه هات چاکلت ایتالیاییشیر
۴ پیمانهپودر کاکائو
۳ قاشق غذاخورینمک
۱ پینچاسانس وانیل
۲ قطرهشکر
۱/۳ پیمانهمارشمالو
برای تزئینسس شکلات
برای تزئینطرز تهیه هات چاکلت ایتالیایی
طرز تهیه هات چاکلت ایتالیاییطرز تهیه هات چاکلت ایتالیاییابتدا شکر، پودرکاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط نمایید. در صورت تمایل میتوانید از شکر قهوهای استفاده نمایید.در این مرحله ۱/۴ پیمانه شیر را به مخلوط بالا اضافه کنید و ...
[caption id="attachment_5453" align="aligncenter" width="700"] علت خشک شدن فلافل چیست[/caption] علت خشک شدن فلافل میتواند موارد زیادی را باشد که در ادامه مهمترین آنها را مطرح خواهیم کرد. توجه داشته باشید گاهی نکاتی جزئی که شاید به نظر چندان مهم نباشند، میتوانند طعم غذا را به کلی عوض کنند یا کیفیت آن را تغییر دهند؛ بنابراین تمام مراحلی که در طرز تهیه فلافل ذکر میشود را باید در نظر داشته باشید و ...
[caption id="attachment_5456" align="aligncenter" width="600"] روش تهیه هات چاکلت فرانسوی[/caption]روش تهیه هات چاکلت فرانسوی
برای تهیه هات چاکلت کمتر از ۱۰ دقیقه زمان احتیاج خواهید داشت. هاتچاکلت در کشورهای مختلف به روشهای مختلفی سرو میشود.
برای تهیه هات چاکلت به روش فرانسوی میبایست از شکلات تلخ و شیرین (۷۰%) و خامه استفاده نمایید. هات چاکلت فرانسوی نسبت به سایر انواع هاتچاکلت به دلیل استفاده از شکلات غلیظتر است و برای تزیین آن از ...
[caption id="attachment_5448" align="aligncenter" width="700"] طرز تهیه چیزبرگر خانگی[/caption]
چیزبرگر خانگی نوعی ساندویچ محبوب در آمریکاست که از نظر ظاهری شبیه همبرگر خانگی است، ولی با آن تفاوتهای جزئی دارد. تفاوت این دو در ترکیب برخی از ادویههایی است که با گوشت چرخ کرده مخلوط میشوند، اما روش طبخ یکی است. چیزبرگر را در گریل، در تابه یا در فر درست میکنند و اغلب به عنوان فست فود به فروش میرسانند. چیزبرگر ...
[caption id="attachment_5443" align="aligncenter" width="610"] طرز تهیه سس مخصوص چیزبرگر[/caption]
طرز تهیه سس مخصوص چیزبرگرمواد لازمپوست لیمو ترش رنده شده
۱ قاشق چایخوریخیار شور کوچک
۱ عددخامه غلیظ
۲ قاشق غذاخوریسس مایونز
۲ قاشق غذاخوریدستور تهیه:پوست لیمو ترش را با رنده خیلی ریز رنده کنید.
خیار شور را خیلی ریز رنده کنید.
سس مایونز را در کاسهای ریخته و هم بزنید تا از هم باز شود.
خامه را به سس مایونز اضافه کرده و هم ...
[caption id="attachment_5271" align="aligncenter" width="600"] طرز تهیه شیر کاکائو[/caption]
شیرکاکائو نوشیدنی با ارزش و مطلوب کودکان است. برای تهیه آن تنها به شیر، شکلات یا کاکائو و شیرین کننده نیاز است. کاکائو غنی از زیر گروه هایی از فلاوونوئیدها است که به عنوان فلاونول نامیده می شوند و خاصیت آنتی اکسیدانی دارند. خاصیت آنتی اکسیدانی کاکائو عمدتاً ناشی از ترکیباتی مثل اپی کاتچین، کاتچین و پروسیانیدین است.
مدت ها است که مصرف شکلات با ...
[caption id="attachment_5257" align="aligncenter" width="700"] طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر به روش شمالی[/caption]
طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر به روش شمالی
این غذا نوی غذای دریایی مخصوص خطه شمال است که به ماهی شکم پر شمالی شهرت دارد. در تهیه آن از مغز گردو و رب انار استفاده شده و معمولا با ماهی سفید که معروفترین ماهی دریای شمال است درست میشود.مواد لازمماهی
۱ عددآلو، خیسانده و هسته گرفته
۱۰۰ گرمغیسی، خیسانده ...
[caption id="attachment_5268" align="aligncenter" width="564"] طرز تهیه شربت لیمو عمانی[/caption]
طرز تهیه شربت لیمو عمانی
لیمو عمانی، همان لیمو ترش خشک شده است که عطر و طعم خاصی دارد و به همین دلیل به عنوان چاشنی در اکثر خورشها و غذاها استفاده میشود. لیمو عمانی به دو رنگ سیاه و زرد وجود دارد و قبل از استفاده در غذا، آن را سوراخ کرده یا خرد میکنند تا عطر و طعم آن به غذا ...
[caption id="attachment_5261" align="aligncenter" width="700"] طرز تهیه مربای هویج با خلال بادام[/caption] مربای هویج همراه با کره یا خامه یکی از گزینههای خوب برای صبحانهای لذیذ و مقوی است، مخصوصا برای بچهها که تمایل چندانی به خوردن صبحانه ندارد؛ بنابراین یک مربای خوشمزه که خودتان آن را در منزل تهیه کرده باشید، طعم و رنگ مطبوعی به سفره صبحانه شما میبخشد.
مواد لازم برای تهیه مربای هویج با خلال بادام
مواد لازم برای تهیه ...
[caption id="attachment_5257" align="aligncenter" width="700"] طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر به روش جنوبی[/caption]
طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر به روش جنوبی
یکی از خوشمزهترین غذاهایی که با ماهی درست میشود، ماهی شکم پر است که به دلیل استفاده از سبزیجات خوش عطر، از بوی زهم ماهی در آن خبری نیست. این ماهی را میتوان در فر درست کرد یا در صورت در دسترس نبودن فر، میتوان آن را در ...
[caption id="attachment_4934" align="aligncenter" width="700"] طرز تهیه سالاد الویه[/caption] اگرچه تمام سالاد الویهها مواد مشابهی دارند، اما طعم آنها با یکدیگر فرق میکند و این ناشی از تفاوت در طرز تهیه آنها است. چاشنی غذا و نحوه پخت آن، از عوامل مهم در تهیه سالاد الویه خوشمزه است. به همین دلیل در ادامه شیوهای را معرفی خواهیم کرد که بتوانید این سالاد روسی را با طعمی خوشمزه و دلپذیر تهیه کنید. [caption id="attachment_4932" ...
[caption id="attachment_4924" align="aligncenter" width="360"] طرز تهیه خمیر فوندانت خانگی[/caption] مواد لازم جهت تهیه خمیر فوندانتآب سرد
۳ قاشق سوپ خوریپودر ژلاتین
۲ قاشق سوپ خوریگلوکز یا بادکا یا شیره ی ذرت
۲ قاشق سوپ خوریروغن قنادی
۱ قاشق سوپ خوریوانیل
۱/۴ قاشق چای خوریپودر قند الک شده
۴۵۰ گرمنشاسته ی ذرت
۲۰ گرمگلیسیرین خوراکی
۲ قاشق سوپ خوریرنگ خوراکی
به میزان لازم
طرز تهیه خمیر فوندانتابتدا آب سرد را در ظرف استیل بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید ...
[caption id="attachment_4912" align="aligncenter" width="700"] طرز تهیه املت قهوه خانه ای اصل[/caption]
املت قهوه خانه ای نوعی از املت است که در قهوه خانهها و رستورانها سرو میشود و به سبک خاصی تهیه میشود. برای تهیه املت، روغن یا کره را در تابه، داغ میکنند و تخم مرغهای زده را در روغن داغ میریزند. گاهی برای اینکه تخم مرغ پف کند، سفیده تخم مرغ را از زرده جدا میکنند و به سفیده مقداری ...