آموزش درست کردن کیک خوشمزه اسرار :
طعم این کیک خیلی خوشمزه است برای شما ممکن است قاطی پاطی بنظر یا مشکل بنظر برسد ولی مزه اش بی نظیر است در اصل سخت نیست ولی سخت بنظر می رسد
آرد ۴۰۰ گرم
کره ۲۰۰گرم
شکر ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱ پاکت
تخم مرغ ۲ عدد
آب سیب ۲۵۰ میلی لیتر
آب پرتقال ۱۲۵ میلی لیتر
پودر پودینگ وانیلی
گلابی ۲ عدد
ماست چکیده ۲۵۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
شکر ۹۰ گرم
آرد ۱٫۵ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱ پاکت
خامه ۱۰۰ گرم
آب لیموی تازه ۱ قاشق غذا خوری
کنسرو هلو
پودر پودینگ وانیلی ۱ پاکت
شکر ۱ استکان
ابتدا قسمت اول کیک را درست میکنیم همه مواد قسمت اول را با هم مخلوط میکنیم خوب ورز میدهیم در قالب چرب شده پهن کرده ( مثل شکل )
حالا لایه دوم را درست می کنیم به این طریق که ابتدا گلابی ها را پوست گرفته و مکعبی خرد میکنیم سپس همه مواد را در قابلمه می ریزیم و میگذاریم بجوشد و بپزد به مواد پخته شده گلابی های خرد شده را ریخته و از حرارت برمیداریم این مواد را هم در قالب ریخته و صاف کرده تا همه جایش برود
لایه سوم را همه موادش را با هم مخلوط کرده و با کمک میکسر هم میزنیم و این را هم در قالب آرام ارام به همه جایش می ریزیم در فر ۱۷۵ درجه به مدت یک و نیم ساعت قرار میدهیم تابپزد
تا کیک در فر میپزد روی کیک را درست می کنیم کنسرو هلو را در یک ظرف می ریزیم و در روندو پوره میکنیم سپس در قابلمه می ریزیم و یک پاکت پودینگ وانیلی می ریزیم و میپزیم .کیک را از فر در آورده ورویش می ریزیم و میگذاریم سرد شود اکنون هوا سرد است در بالکن بمدت یک ساعت قرار دهید کامالا سرد می شود