آموزش درست کردن کیک خوشمزه ماگما : در کنار قهوه , کیک ماگما مخصوصا با لایه پنیری بسیار می چسبد اکنون ببینیم این کیک ماگما با لایه پنیری چگونه درست می شود برای گرفتن جواب سوالتان به ادامه مطلب رجوع کنید
تخم مرغ ۲ عدد
شکر نصف لیوان
شیر لیوان
آرد ۱٫۵ لیوان
کره ۲ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر ۵ گرم
وانیل ۵ گرم
کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۳ عدد
شکر کمی بیشتر از نصف لیوان
پنیر نیم کیلو
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا حوری
رنده پوست لیمو ترش نصف عدد
برای درست کردن این کیک تخم مرغ ها و شکر را ریخته و خوب هم زده روی این مخلوط کره و شیر می ریزیم و خوب مخلوط میکیم سپس به این مخلوط آرد , کاکائو , بکینگ پودر و وانیل را می ریزیم و خوب هم میزنیم
برای تهیه چیز کیک ابتدا پنیر را در یک ظرف می ریزیم روی آن شکر ریخته و با میکسر مخلوط میکنیم سپس نشاسته , آبلیمو تازه , رنده پوست لیمو ترش را ریخته در قالب کیک کمربندی کاغذ روغنی انداخته و کناره های قالب را هم چرب میکنیم نصف مایه کیک را ریخته روی آن کرم پنیری را ریخته و نصف دیگر مایه کیک را هم ریخته قالب را به آرامی روی میز زده تا موقع پخت خوب پف کند در فر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت ده دقیقه سپس بعد از ده دقیقه دمای فر روی ۱۸۰ قرار میدهیم بمدت چهل دقیقه یپزد وقتی کیک طلایی شد از فر خارج کرده وقتی کیک سرد شد در یخچال قرار میدهیم تا بمدت یک تا دو ساعت بماند و خودش را بگیرد سپس برش داده و آماده سرو کردن است
این مقدار کیک برای هشت تا ده نفر است و مدت آماده سازی آن ده دقیقه و زمان پخت آن چهل و پنج دقیقه است که در مجموع پنجاه و پنج دقیقه باید برای درست کردن این کیک زمان داشته باشید