آموزش درست کردن کیک خیس با موز و پودر بادام : در این پست دو نوع کیک آموزش می دهیم که هردوی آنها کیک موز است اولی کیک خیس موز و پودر بادام و دومین رسپی کیک موز کاکائویی است اکنون در ادامه این رسپی را یاد میگیریم :
تخم مرغ ۳ عدد
کره ۲۰ گرم
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱ استکان
بادام ربز کوبیده سده ۱۵۰ گرم
آرد سبوس دار یک استکان سرخالی
نشاسته ۱ قاشق غذا خوری
موز ۱ عدد
وانیل ۱ پاکت
بکینگ پودر ۱٫۵ پاکت
ابتدا فر را در ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کرده سپس کره , روغن مایه و شکر را خوب مخلوط کرده و تخم مرغ ها را دانه دانه ریخته و به مخلوط کردن ادامه میدهیم .پودر بادام , آرد , نشاسته , وانیل و بکینگ پودر ریخته و مخلوط میکنیم.در قالب کیک بیست سانتی کاغذ روغنی قرار داده و مایه کیک را در آن می ریزیم.موز را به قطعات کوچک برش داده وروی کیک میچینیم و به مدت نیم ساعت بپزید.این مقدار برای چهار نفر است و مدت زمان پخت آن چهل دقیقه است
موز ۳ عدد
حلوای ارده و بادام زمینی ۷۵ گرم
شکر نصف لیوان
آرد سبوس داز ۲ لسوان
آب ۱۰۰ ملی لیتر
کاکائو ۱ قاشق غذا خوری
کره ۱ قاشق غذا خوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری
وانیل ۱ پاکت
فر را در ۱۸۰ درجه قرار دهید تا گرم شود قالب کیک را چرب و آرد پاشی کرده.موز را در یک کاسه له کرده داخلش کاکائو ریخته و مخلوط میکنیم سپس حلوای ارده را ریخته و با چنگال له میکنیم.شکر و کره را خوب هم زده و دارچین , پودر زنجبیل را می ریزیم.آرد و بکینگ پودر ر ریخته آنقدر هم میزنیم تا آرد داخل خمیر دیده نشود زیاد هم نزنیددر قالب چریی و آردی مایه کیک را ریخته و بمدت چهل و پنج دقیقه می پزیم
این کیک را برای شش نفر درست کردیم که مدت زمان پخت آن پنجاه و پنج دقیقه است