آموزش درست کردن کیک لیمویی با سس لیمو : کیک لیمویی با سس لیمویی را آموزش دهیم این کیک واقعا خیلی خوش عطر است کافیست درست کنید و طعمش را بچشید تا خوشمزه بودن آن را باور کنید
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
آرد الک شده ۲ لیوان
آب لیموی تازه نصف عدد
خامه یک پاکت معادل ۲۰۰ میلی لیتر
بکینگ پودر ۱ پاکت
وانیل ۱ پاکت
رنده پوست لیمو ترش ۱ عدد
پودر قند ۱ لیوان
آب لیموی تازه نصف عدد
سه عدد تخم مرغ و یک لیوان شکر را با میکسر به مدت هفت تا هشت دقیقه خوب مخلوط میکنیم به این مخلوط یک پاکت یعنی دویست میلی لیتر خامه , نصف عدد آب لیموی تازه یک پاکت وانیل و یک عدد رنده پوست لیمو ترش می ریزیم و دوباره به مخلوط کردن ادامه می دهیم دو لیوان آرد و یک پاکت بکینگ پودر الک شده ریخته و خمیر کیک آماده می شود
برای پختن کیک نیاز به قالب داریم یک قالب مناسب کیک را انتخاب کرده و با کره یا مارگارین ته قالب و کناره های آن را چرب و آرد پاشی کرده و وارونه کرده و ضربه زده تا آرد اضافی آن بریزد حالا خمیر کیک را در قالب ریخته ورویش را صاف میکنیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بمدت سی و پنج تا چهل دقیقه می پزیم و در فر قرار میدهیم وقتی پخت از فر در آورده و وقتی سرد شد وارونه برمی گردانیم
یک لیوان شکر و نصف عدد آب لیموی تازه ریخته و خوب مخلوط میکنیم وروی کیک می ریزم سپس کیک را برش زده و آماده سرو کردن است