آموزش درست کردن کیک پرتقالی : کیک پرتقالی عطری است و درست کردنش هم آسان است.در این پست میخواهم رسپی کیک پرتقالی این بار به شیوه کشور ترکیه را آموزش دهیم تا از عطر و طعمش لذت ببرید اکنون برویم سراغ آموزش این کیک پرتقالی :
شیر ۱ لیتر
آرد ۱ لیوان
شکر ۱٫۵لیوان
رنده پوست پرتقال ۱ عدد
کره یا مارگارین نصف پاکت معادل ۱۲۵ گرم
وانیل ۱ پاکت
آب پرتقال تازه ۱٫۵ لیوان
آب ۱ لیوان
رنده پوست پرتقال نصف عدد
نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
شکر نصف لیوان
بیسکویت پتی بور ۱ پاکت
کره یا مارگارین ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۲ قاشق غذا خوری
برای درست کردن کیک پرتقالی ابتدا یک پاکت بیسکویت پتی بور را پودر کرده دو قاشق غذا خوری کره یا مارگارین و دو قاشق غذا خوری شیر ریخته خوب مخلوط میکنیم مخلوط بیسکویت را در روی کاغذ روغنی ریخته و داخل قالب کیک کمربندی قرار میدهیم رویش را فشار داده تا درون قالب کمربندی جا بگیرد
برای درست کردن کرم روی آن از صد و بیست و پنج گرم کره یا مارگارین که معادل نصف پاکت در یک تابه می ریزیم یک لیوان آرد ریخته و تفت میدهیم وقتی طلایی شد یک لیتر شیر را بندریج و آرام ارام میریزیم و خوب مخلوط میکنیم اکنون یک و نیم لیوان شکر و یک عدد رنده پوست پرتقال ریخته مرتب هم زد ه تا سفت شود وقتی جوشید یک پاکت وانیل می ریزیم و مخلوط میکنیم از حرارت برمیداریم
این کرمی که آماده کردیم نصفش را روی مخلوط بیسکویت می ریزیم به کناره های قالب برشهای پرتقال تازک را چیده و بقیه این کرم اماده شده را می ریزیم و میگذراریم سرد شد
اکنون نوبت درست کردن سس پرتقالی است برای درست کردن سس پرتقالی در یک قابلمه شکر به مقدار نصف لیوان , دو قاشق غذا خوری نشاسته , یک و نیم لیوان آب پرتقال تازه , یک لیوان آب و رنده پوست نصف عدد پرتقال در حرارت متوسط قرار داده ومرتب هم میزنیم تا بپزد اکنون روی مواد سرد شده در قالب ریخته و خوب پهن میکنیم.اکنون در یخچال قرار داده یک شب بماند روی آن را تزیین کرده و سرو میکنیم