آموزش پخت کیک کدو حلوایی : از کدو حلوایی در شب یلدا هم استفاده می شود بخاطر همین ما میخواهیم یک کیک کدو حلوایی آموزش دهیم که به شب یلدا خیلی ربط دارد انواع مختلف کیک داریم از کیک میوه ای گرفته تا کیک سبزیجات کیک لیمویی , پرتقالی , کشمشی و این هم کیک حلوایی است هم انسان را سیر نگه میدارد و هم هوس شیرینی از بین می رود بعضی از مادران کیک هایی مانند اسفناج و … به بچه ها میدهند چون بچه ها غذای اسفناج و سبزیجاتی از این قبیل را دوست ندارند به شکل کیک درست میکنند تا از ویتامین های آن بهره متد شوند
آرد ۳ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
شیر ولرم ۱ لیوان
گردوی کوبیده شده ( اختیاری)
کدو حلوایی ۲ تکه
بکینگ پودر ۱ پاکت
وانیل ۱ پاکت
روغن مایع نصف لیوان
روی هر کدام از کدو حلوایی ها شکر پاشیده و یک شب بماند روز بعد در قابلمه می پزیم تا حدی که کدو حلوایی ها نرم شود سپس در روندو به شکل پوره در می آوریم و در داخل کیک استفاده میکنیم.اکنون در یک کاسه سه عدد تخم مرغ و شکر را با میکسر مخلوط میکنیم سپس شیر ولرم را به مخلوط اضافه کرده سپس روغن مایع و وانیل را می ریزیمگردوی کوبیده و بکینگ پوددر را هم اضافه کرده با میکسر هم زده سپس آرد را بندریج می ریزیم در قالب کیک میریزیم در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا کیک بپزد
وقتی کیک پخت از فر خارج کرده و قتی سرد شد ببرش میزنیم . این هم از دستور کیک کدو حلوایی با رسپی ترکیه بافت نرم و لطیفی دارد . همانطوریکه می دانید کدو حلوایی برای سلامت بدن توصیه شده است پس درست کنید و ازخوردنش لذت ببرید و برای مهمانی های عصرانه هم بسیار مناسب است اگر کدو حلوایی دوست دارید حتما این کیک پاییزی را امتحان کنید