دستور تهیه کیک زیبا و خوشمزه پیانو : کیک پیانو نوعی کیک خیس است که در میان این کیک , کرم قرار میدهیم کیک پیانو خیلی آسان تهیه می شود.در عصرانه یا مناسبتهای خاص با عزیزانتان سرو کنید اکنون برویم برای آموزش کیک پیانو :
تخم مرغ ۲ عدد
شکر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شیر نصف لیوان
کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
وانیل ۱ پاکت ۵ گرمی
بکینگ پودر ۱ پاگت ۱۰ گرمی
آرد ۱ لیوان ( لیوان مورد استفاده ۲۰۰ میلی لیتر )
شیر ۱٫۵ لیوان
کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
شیر۳ لیوان
شکر ۲ فنجان کوچک
آرد ۲ فنجان کوچک
سرکه سیب ۲۰۰ میلی لیتر
کاکائو
برای درست کردن این کیک دو عدد تخم مرغ و نصف لیوان شکر را با میکسر هم زده روی آن نصف لیوان روغن مایع, نصف لیوان شیر ریخته و خیلی کم هم میزنیم سپس کاکائو دو قاشق غذا خوری , وانیل یک پاکت پنج گرمی, بکینگ پودر یک پاکت ده گرمی و یک لیوان آرد را ریخته و خوب هم زده اکنون در ظرف پیرکس مربعی شکل چرب شده مایه کیک را می ریزیم در فر ۱۷۰ درجه بمدت بیست تا بیست و پنج دقیقه می پزیم
برای درست کردن کرم کیک ابتدا سه لیوان شیر , دو فنجان کوچک شکر و دو فنجان کوچک آرد را در قابلمه ریخته و با همزن دستی هم زده در حرارت قرار داده و مرتب هم زده وقتی پخت از حرارت برداشته و میگذاریم ولرم شود
کیک را از فر خارج کرده و وقتی ولرم شد خیس میکنیم ابندا شیر و کاکائو را با هم مخلوط کرده و روی کیک ولرم می ریزیم
وقتی کرم ولرم شد روی آن دویست میلی لیتر خامه ر ریخته و با میکسر مخلوط میکنیم اکنون ابن کرم را روی کیک ریخته و با کمک ریسک روی آن را صاف میکنیم سپس با کاکائو رویش را می پوشانیم