دستور تهیه کیک هویج به شیوه جدید : در این پست شما را با آموزش دو نوع کیک هویج آشنا می کنیم که هر دو آموزش مخصوص کشور ترکیه است کیک خیلی خوب و مدرن هستند اکنون کی رویم سراغ طرز درست کردن ناگفته نماند که دستور اولی آسانتر است و از بیسکویت استفاده شده است :
بیسکویت پتی بور ۱ پاکت
پودرکرم شانتی ۲ پاکت
شیر سرد ۱ لیوان
هویج در اندازه متوسط ۶ عدد
شکلات ۱ پاکت ۸۰ گرمی
پودر پسته
هویج متوسط به مقدار شش عدد را پوست گرفته و رنده میکنیم . در یک قابلمه مناسب هویج های رنده شده را می ریزیم و در حرارت متوسط قرار داده یک لیوان شکر ریخته تا وقتی آبش را بکشد و نرم شود می پزیم
دو پاکت پودر کرم شانتی , یک لیوان شیر را با میکسر مخلوط کرده کرم کیک آماده است
اکنون برای درست کردن این کیک در قالب کیک یا ظرف پیرکس بیسکویت ها ا در شیر سرد فرو کرده و میچینیم سپس کرم شانتی که آماده کردیم روی آن ها می ریزیم روی کرم شانتی دوباره بیسکویت فرو کرده در شیر را قرار میدهیم روی آنها هویج در آخر بیسکوست چیده و مابقی کرم را می ریزیم و در یخچال قرار میدهیم نیم ساعت در یخچال بماند تا سرد شود روی آن بطریق بن ماری شکلات حل شده می ریززیم روی آن را با پسته یا مغزهای دلخواه تزیین میکنیم
این کیک در یخچال باید به مدت دو تا سه ساعت بماند سپس استفاده میکنیم
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۱ استکان
شکر ۱ استکان
شیر ولرم ۱ استکان
آرد ¾ لیوان
بکینگ پودر ۱ پاکت
وانیل ۱ پاکت
هویج رنده شده ۱ لیوان
گردوی خرد شده ۱ لیوان
دارچین ۱ قاشق مربا خوری
پودر کرم شانتی ۱ پاکت
شیر ۱ استکان
خامه ۱ قوطی
پودر قند ۱ قاشق مربا خوری
در یک ظرف تخم مرغ ها , شکر را با میکسر هم زده و داخلش روغن مایع ریخته و به مخلوط کردن ادامه میدهیم سپس شیر می ریزیم و به مخلوط کردن ادامه میدهیم اکنون نوبت اضافه کردن مخلوط آرد, وانیل و بکینگ پودر و دارچین ریخته و آرام آرام به مواد اضافه میکنیم
گردو, هویج رنده شده را ریخته و به آرامی مخلوط میکنیم
در یک قالب کیک چرب شده و رویش را صاف میکیم در فر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده بمدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم تا بپزد و می گذاریم سرد شود وقتی خوب سرد شد از قالب در آورده و در یک کاسه بزرگ کرم شانتی و شیر ریخته و مخلوط میکنیم و در فریزر قرار میدهیم سپس روی کیک می ریزیم.اکنون کیک هویج ما آماده سرو کردن است
امیدوارم این رسپی های جدید ما را دوست داشته باشید