مارگارین نرم شده در دمای محیط ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱ استکان
ماست ۳ قاشق غذا خوری
سرکه ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق مربا خوری
آرد به میزان لازم
زرده تخم مرغ
کنجد
زیتون
سفیده تخم مرغ
در یک کاسه مارگارین نرم شده به مقدار ۲۰۰ گرم , روغن مایع یک استکان , ماست سه قاشق غذا خوری , شکر دو قاشق غذا خوری , سرکه یک قاشق غذا خوری و نمک یک قاشق مربا خوری ریخته و خوب مخلوط میکنیم روی آن بینگ پودر به مقدار یک قاشق چای خوری و آرد را کم کم ریخته و ورز داده تا خمیر شود
این خمیر را نصف کرده یکی از خمیرها را روی سطح کار با کمک وردنه باز کرده و در ضخامت متوسط باز کرده زیاد نازک نباشد سپس با دهانه استکان قالب زده و در سینی فر با فاصله می چینیم سپس روی آن سفیده تخم مرغ می ریزیم
خمیردومی هم به همین شکل باز کرده بادهانه استکان قالب می زنیم سپس وسط خمیر را با دهانه بطری قالب زده اکنون به خمیری که سفیده تخم مرغ زدیم این خمیری که با درب شیشه قالب زدیم قرار میدهیم روی آن زرده تخم مرغ مالیده و کنجد میریزیم
وسط شیرینی زیتون بدون هسته قرار میدهیم در فر ۱۷۵ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم تا روی شیرینی ها طلایی شود وقتی سرد شدشیرینی ما آماده سرو کردن است به همین راحتی یک شیرینی زیتونی درست کردیم