دستور پخت کیک فندقی با تابه : برخی از افراد دوست دارند کیک را بدون فر در روی گاز درست کنند امروز برای کسانی که علاقمند به درست کردن کیک های خانگی بدون استفاده از فر هستند این کیک تابه ای فندقی را آموزش میدهیم چون درست کردنش بسیار راحت است و خیلی زود آماده می شود و بسیار هم خوشمزه است. این کیک را بعنوان میان وعده با چای یا شیر سرو کنید اکنون می رویم برای آموزش کیک فندقی تابه ای
تخم مرغ ۲ عدد
ماست یا شیر ۱ استکان
روغن مایع نصف استکان
پنیر سفید له شده ۲-۳ قاشق غذا خوری
فندق یا گردوی درشت خرد شده به میزان دلخواه
شوید یا جعفری خرد شده مقداری
بکینگ پودر ۱ پاکت ۱۰ گرمی
نمک ۱ قاشق مربا خوری
فلفل قرمز یا پاپریکا خیلی کم
آرد ۱٫۵ لیوان
برای درست کردن این کیک دو عدد تخم مرغ و ماست به میزان یک استکان را در یک ظرف با هم مخلوط می کنیم روی آن روغن مایع نصف استکان, پنیرسفید له شده دو تا سه قاشق غذا خوری , فندق خرد شده یا گردو مقداری, جعفری مقداری , نمک و پاپریکا به میزان لازم را ریخته و خوب مخلوط میکنیم در آخر آرد به مقدار یک و نیم لیوان را می ریزیم در یک تابه تفلون چرب شده ریخته روی آن یک درب گذاشته سعی کنید کناره های در صاف باشد تا برگرداندنش راحت تر باشد اگر نبود درب معمولی هم میتوانید قرار دهید
در حرارت کم تا وقتی زیرش بپزد قرار میدهیم اکنون یک طرف کیک که پخته شد با درب برگردانده تا طرف دیگر کیک هم بپزد. این کیک خوشمزه را در ترکیه درست میکنند دستوری که دراین رسپی براینان قرار دادیم از روی دستور کشور ترکیه ترجمه شده است امیدوارم درست کنید و از خوردن یک کیک تابه ای لذت ببرید