دستور پخت کیک ماگما به سبک جدید : کیک ها آنقدر طعم و مزه متفاوت دارند که انواع و اقسام مختلف دارند کیک ماگمای ترکیه را با شیوه بسیار آسان آموزش میدهیم.مقدارکیک برای ده تا دوازده نفر است کل زمان صرف شده برای این کیک پنجاه و پنج دقیقه است که از این پنجاه و پنج دقیقه چهل و پنج دقیقه مدت زمان پخت کیک و ده دقیقه هم آماده سازی آن طول میکشد
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شیر ۱ لیوان
کاکائو ۳ قاشق غذا حوری
بکینگ پودر ۱ پاکت ۱۰ گرمی
آرد ۲ لیوان
فندق ۱ استکان
شیر ۱ لیتر ( ۴ لیوان )
نشاسته ۳ قاشق غذا خوری
آرد ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۶ قاشق غذا خوری
وانیل ۱ پاکت ۵ گرمی
کره ۱ پاکت
پودر قند
پودر پسته
اکنون کرم این کیک را درست می کنیم در قابلمه شیر , شکر , آرد و نشاسته می ریزیم و با همزن دستی هم زده و مخلوط میکنیم بجوشد و بپزداکنون وقتی کرم جوشید روی آن وانیل و کره می ریزیم و هم میزنیم و میگذاریم کرم سرد شود
در یک کاسه شیر و روغن مایع ریخته اکنون کاکائو و آرد و بکینگ پودر را ریخته و هم میزنیم فندق خرد شده را ریخته و بجای میکسر با استفاده از ریسک و یا قاشق هم میزنیم چون نمی خواهیم فندق ها زیاد ریز شود از میکسر استفاده نمیکنیم در قالب کمربندی ۲۶ سانتی مایه کیک را در روی کاغذ روغنی ریخته سپس کرم ولرم را ریخته در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده بمدت چهل تا چهل و پنج دقیقه می پزیم چهل دقیقه بعد پخت کیک را تست میکنیم