دسر پاناکوتای هندوانه ای را می توانید به صورت تک نفره در جام یا پیاله های کوچک درست کنید، می توانید در قالب هایی به فرم دلخواه هم تهیه کرده و پس از برگرداندن تزیین و سرو نمایید. این دسر برای پذیرایی در انواع مراسمات گزینه مناسبی است.
پاناکوتا (انگلیسی: Panna cotta) یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. واژه پاناکوتا در زبان ایتالیایی به معنی خامه پخته شده است.
پاناکوتای هندوانه ای دسر خوشمزه تک نفره ویژه انواع مراسمات
شیر، شکر، خامه و پودر ژلاتین را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
پاناکوتای هندوانه ای دسر خوشمزه تک نفره ویژه انواع مراسمات
روی حرارت ملایم گذاشته و به محض حل شدن ژلاتین از روی حرارت بردارید.
یک چهارم مواد را با رنگ سبز یا ترکیب رنگ آبی و زرد مخلوط کرده و در جام می ریزیم.
جام ها را در یخچال می گذاریم تا پاناکوتا ببندد.
یک چهارم دیگر پاناکوتا را بدون رنگ کردن روی جامها می ریزیم.
مجددا در یخچال قرار می دهیم تا ببندد.
نیمی از مواد که باقیمانده را با رنگ قرمز رنگ کرده و روی جامها می ریزیم و در یخچال می گذاریم.
وقتی پاناکوتا کامل بست، شکلات اشکی را روی آن می چینیم.
در صورتی که شکلات اشکی ندارید، کمی شکلات قهوه ای را بن ماری کرده و به شکل اشک روی کاغذ روغنی بریزید.
در یخچال قرار دهید و سپس دسر پاناکوتای هندوانه ای را با آن تزیین کنید.