روش تهیه هات چاکلت فرانسوی
برای تهیه هات چاکلت کمتر از ۱۰ دقیقه زمان احتیاج خواهید داشت. هاتچاکلت در کشورهای مختلف به روشهای مختلفی سرو میشود.
برای تهیه هات چاکلت به روش فرانسوی میبایست از شکلات تلخ و شیرین (۷۰%) و خامه استفاده نمایید. هات چاکلت فرانسوی نسبت به سایر انواع هاتچاکلت به دلیل استفاده از شکلات غلیظتر است و برای تزیین آن از خامه فرم گرفته بهره برده خواهد شد. همچنین در ساختار هات چاکلت ایتالیایی از پودر کاکائو، اسپرسو و مارشمالو استفاده میشود و نسبتا غلیظ است و برای تزیین آن از سس شکلات بهره برده خواهد شد.
برای تهیه هاتچاکلت از انواع شیر بسته به ذائقه میتوان بهره برد. شیر گاو، شیر بادام، شیر سویا و…
استفاده از یک پینچ نمک (میزانی که ما بین دو انگشت سبابه و شصت جای میگیرد) در دستورهایی که از پودر کاکائو در آن استفاده شده است؛ باعث خواهد شد طعم شکلات بهتر نمایان شود.
شیر | ۱ و ۱/۲ پیمانه |
خامه پر چرب | ۱/۲ پیمانه |
پودر قند | ۲ قاشق غذاخوری |
خامه شیرین شده | به مقدار لازم |
شکلات ۷۰% | ۲۰۰ گرم |
قهوه اسپرسو | ۱ قاشق چایخوری |
روش تهیه هات چاکلت فرانسوی