طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه
طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه
خورشت بامیه از غذاهایی است که شاید به مذاق بسیاری از افراد خوش نیاید ولی آنچنان مفید و مغذی است که بهتر است برای یکبار که شده هم مزه آن را بچشید.
مواد لازم جهت تهیه خورشت بامیه
بامیه |
۵۰۰ گرم |
پیاز |
۱ عدد |
گوشت خورشتی |
۲۵۰ گرم |
رب گوجهفرنگی |
۲ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه |
به میزان لازم |
آبلیمو |
به میزان لازم |
طرز تهیه خورشت بامیه
- ابتدا پیاز را در تابه تفت دهید. سپس گوشت را به همراه پیاز تفت دهید.
- زدچوبه و فلفل قرمز و در صورت تمایل ادویه کاری را به گوشت اضافه کنید. پس از سرخ شدن گوشت رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و با گوشت مخلوط کنید.
- در این فاصله بامیهها را در تابه دیگری تفت دهید.
- در این مرحله پس از تفت دادن رب گوجهفرنگی، به میزان مناسبی آب به خورشت اضافه نمایید
- در نهایت بامیههای سرخ شده را به خورشت اضافه کنید و به مدت یک تا دو ساعت با حرارت ملایم طبخ نمایید.
- خورشت بامیه را در کنار پلو زعفرانی سرو نمایید.
طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه
نکاتی برای خوشمزهتر شدن خورشت بامیه
- برای جا افتادن این خورشت بهتر است اجازه دهید روی حرارت ملایم به آرامی جا بیفتد.
- همچنین این خورشت را نباید زیاد هم بزنید چرا که بامیهها بسیار حساس هستند و باعث لیز شدن خورشت میشود.
- بهتر است از ماهیچه گوساله یا گوسفند برای تهیه این خورشت استفاده شود.
- در بعضی موارد این خورشت را با لپه درست میکنند.