خورشت کرفس یکی از خورشتهای سنتی کشور ما است که نسبتا به سایر خورشتها کمتر طبخ میشود. این غذا طعم بی نظیری دارد و همراه با برنج سرو میگردد. البته شاید برای میهمانیها خیلی گزینه مناسبی نباشد، زیرا تمام ذائقهها این غذا را نمیپسندند، بنابراین اگر به فکر تهیه این غذا برای میهمانی هستید، بهتر است غذای دیگری را نیز همراه آن سرو کنید. طرز تهیه خورشت کرفس چندان سخت نیست و به راحتی میتوانید این غذای لذیذ را آماده کنید.
به منظور تهیه این غذا برای شش نفر، به حدود دو الی دو ساعت و نیم زمان و مواد اولیه زیر نیاز دارید.
مواد لازم | |
گوشت | ۵۰۰ گرم |
کرفس | ۳ الی ۴ عدد |
پیاز سرخ شده | ۳ الی ۴ قاشق سوپخوری |
آبلیمو | ۵ الی ۶ قاشق سوپخوری |
زعفران ساییده | یک قاشق مرباخوری |
نمک، فلفل و روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه خورشت کرفس به همین سادگی است. خورشت را در ظرف مناسبی بکشید و آن را سرو کنید.