طرز تهیه سوپ قارچ
از آنجا که در تهیه سوپ قارچ از شیر نیز استفاده میشود، این سوپ دشمنی برای پوکی استخوان است. امروزه پزشکان در خصوص افزایش مبتلایان به پوکی استخوان در جامعه هشدار میدهند، از اینرو سعی کنید غذاهایی را تهیه کنید که حاوی ویتامین D و کلسیم باشد. جالب است بدانید که برای تهیه این غذاها به هزینه زیادی نیز احتیاج نخواهد بود. یکی از منابع غنی ویتامین D، قارچ است و زمانی که این ماده خوراکی را با شیر میل کنید مانعی برای ابتلا به پوکی استخوان خواهد بود. از دیگر مزایای قارچ این است که هیچ چربی در آن وجود ندارد و همچنین حاوی مقداری پروتئین نیز میباشد، البته مقدار پروتئین آن به اندازه گوشت نیست.
مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ قارچ
به منظور تهیه این سوپ برای دو نفر به حدود یک ساعت زمان و مواد اولیه زیر نیاز دارید.
مواد لازم |
قارچ |
۵۰۰ گرم |
پیاز |
۴ عدد متوسط |
شیر |
نیم لیتر |
آب مرغ |
۱ لیوان |
خامه |
۸۰ گرم |
آرد |
۲ قاشق غذاخوری |
گشنیز |
۲۰ شاخه |
نمک و فلفل سیاه |
به میزان لازم |
چند نکته:
طرز تهیه سوپ قارچ
طرز تهیه سوپ قارچ
-
قارچها را به طور کامل و ریز خرد کنید.
- پیازها را نیز رنده کرده یا با استفاده از غذاساز کاملا خرد کنید.
-
زمانی که قارچ و پیاز را کاملا ریز خرد کردید (ترجیحا با غذاساز خرد کنید)، خامه و آرد را به آن اضافه نمایید و کاملا آنها را مخلوط کنید. با این روش آرد مانع از بریدن و گلوله شدن خامه در شیر میشود و سرعت طبخ سوپ قارچ نیز افزایش پیدا خواهد کرد. در حقیقت آرد حالت اسیدی پیاز را از بین میبرد.
- اکنون مایه غلیظ و یک دستی را که تهیه کردهاید، داخل یک قابلمه بریزید، سپس یک لیتر آب کاملا سرد را اضافه کنید و بهم بزنید تا مایه از هم باز شود. اکنون آن را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید.
- سپس شیر و آب مرغ را به آن اضافه کنید.
- درب قابلمه را بگذارید. هر از چندگاهی به آن سربزنید و سوپ را بهم بزنید تا آرد موجود در شیر ته نگیرد.
- گشنیز ساطوری شده را نیز به سوپ اضافه کنید.
-
زمانی که سوپ به غلظت رسید، آماده است و میتوانید آن را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
برای تزیین میتوانید چند برگ جعفری و قارچ را روی سوپ بگذارید.
چند نکته:
طرز تهیه سوپ قارچ
به همین سادگی و با مواد اولیهای که اغلب در خانهها موجود است و هزینه زیادی نیز ندارند، میتوانید یک سوپ مقوی، لذیذ و خوش عطر را آماده کنید که هم میتواند به عنوان پیش غذا و هم غذای اصلی مورد استفاده قرار گیرد.
همانطور که گفته شد این سوپ منبع خوبی از کلسیم و ویتامین D. است که برای استحکام استخوانها و جلوگیری از ابتلا به پوکی استخوان مفید است. این سوپ قارچ را به ویژه برای کودکان تهیه کنید تا استخوانهای آنها در دوران رشد استحکام خوبی پیدا کنند و در بزرگسالی با مشکل مواجه نشوند.
این سوپ در فصول سرد سال میتواند یک غذای لذیذ محسوب شود یا به عنوان پیش غذایی سبک و خوش رنگ و بو زینت بخش سفرههای شما باشد. توجه داشته باشید که اگر این سوپ را به عنوان پیش غذا استفاده میکنید، بهتر است مرغ را اضافه نکنید، زیرا پیش خوراک سنگین چندان لذت بخش نخواهد بود و میل به غذای اصلی را نیز از بین میبرد. علاوه بر این، قارچ خواص دیگری نیز دارد که همراه با شیر، خامه و مرغ میتواند منبع غذایی خوبی را در اختیار شما بگذارد، بنابراین این غذای بی نظیر که با هزینهای کم نیز میتوان آن را آماده کرد را تهیه کنید و یک وعده غذایی سالم و مقوی را برای خود به ارمغان بیاورید.