
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی
همبرگر یکی از انواع غذاهای لذیذ با گوشت چرخ کرده و نوعی سانودیچ گرم است که پیدایش آن در آمریکا ریشه دارد. در بعضی از شهرهای آمریکای شمالی، ساندویچی به نام پرشین برگر (Persian burger) متقاضی فراوان پیدا کرده است. اما همبرگر مرغ نوعی همبرگر خانگی است که با گوشت چرخ کرده یا تکهای مرغ درست شده و با نان همبرگر و سبزیجاتی همچون گوجه فرنگی، کاهو و خیار شور سرو میشود
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی با مرغ تکه ای
مواد لازم |
سینه مرغ بدون استخوان |
۲ عدد |
نمک |
۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه |
۱/۴ قاشق چایخوری |
پودر چیلی |
۱ قاشق چایخوری |
پودر زیره سبز |
۱ قاشق چایخوری |
سیر له شده |
۲ حبه |
روغن مایع |
۵ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا |
۴ ورقه |
آبلیموی تازه |
۲ قاشق غذاخوری |
پیاز متوسط ورقه ای خرد شده |
۲ عدد |
نان همبرگر |
۴ عدد |
سس کچاپ |
به میزان لازم |
دستور تهیه
- سینه مرغ را نصف کرده و از طول برش بزنید.
- سینه مرغ پس از برش زدن باید به صورت ورقه های نازکی درآید.
- نمک، فلفل سیاه، سیر له شده، پودر زیره سبز و پودر چیلی را در کاسه کوچکی ریخته و با هم مخلوط کنید.
- مخلوط ادویهها را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع و ۲ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه روی ورقههای مرغ بریزید.
- مرغ را با ادویه ها خوب مخلوط کنید تا همه قسمتهای مرغ به ادویه آغشته شود (مرینیت کردن مرغ).
- مرغ را به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. در صورتی که زمان کافی در اختیار دارید مرغ را از شب قبل مرینیت کرده و در یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار شود.
طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی
- در یک تابه، ۳ قاشق غذاخوری روغن ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید، سپس ورقههای پیاز را به روغن اضافه کنید. در صورت تمایل کمی نمک و فلفل به پیاز اضافه کنید و حدود ۱۰-۸ دقیقه به تفت دادن پیاز ادامه دهید تا پیاز طلایی شود. در صورت تمایل میتوانید پیاز را سرخ نکنید و از ورقههای پیاز به صورت خام در ساندویچ همبرگر مرغ استفاده کنید.
- تابهای را روی حرارت متوسط قرار داده و ورقههای مرغ را پس از مزه دار شدن در آن بچینید. هر طرف ورقههای مرغ را به مدت ۴-۳ دقیقه حرارت دهید تا پخته و نرم شوند.
- مرغها را در سینی فر بچینید و روی هر یک از آنها یک ورق پنیر پیتزا قرار دهید. سینی را در فر قرار دهید و گریل را روشن کنید حدود ۳-۲ دقیقه صبر کنید تا پنیر ذوب شود، سپس مرغها را از فر خارج کنید.

طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی
- برای اینکه همبرگر مرغ شما خوشمزهتر شود میتوانید نان همبرگر را از وسط نصف کرده و دو طرف نان همبرگر را به مدت یک دقیقه در فر گریل کنید یا به مدت ۵ دقیقه در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۷ درجه سانتیگراد قرار دهید.

طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی
- مرغ را روی یک نیمه از نان همبرگر قرار دهید، روی آن ورقههای گوجه فرنگی، خیار شور یا کاهو بگذارید، مقداری سس کچاپ یا سس مایونز روی آن بریزید و نیمه دیگر نان را روی آن قرار دهید.

طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی