طرز تهیه پیتزا رست بیف
پیتزا یکی از محبوبترین فست فودها در تمام جهان از جمله کشور ما است، اما از آنجا که در تهیه اغلب پیتزاها از سوسیس و کالباس استفاده میشود، این غذا برای سلامتی مفید نیست؛ بنابراین بهتر است از انواع پیتزا بدون فرآوردههای گوشتی فوق استفاده کنید. یکی از آنها پیتزا رست بیف است. در تهیه این غذا از سبزیجات و گوشت راسته استفاده میشود که نه تنها برای بدن ضرری ندارند، بلکه برای سلامتی نیز مفید هستند. این پیتزا را در ماهیتابه نیز میتوانید تهیه کنید و الزاما به فر نیازی نخواهد بود.
مواد لازم | |
گوشت راسته | ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم |
فلفل دلمهای رنگی | ۳ عدد |
سیر | ۴ ال ۵ حبه |
سس کچاپ، مایه خمیر، ماست | از هر کدام ۲ قاشق غذاخوری |
مایه خمیر | ۱ قاشق چایخوری |
پیاز | ۱ عدد |
سس خردل | ۲ قاشق غذاخوری |
شیر | نصف پیمانه |
زیتون حلقه شده | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد | ۴ پیمانه |
پنیز موزارلا | ۴۰۰ گرم |
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز | به میزان لازم |
نکته: در صورت تمایل میتوانید از قارچ نیز برای این پیتزا استفاده کنید.
پیتزا رست بیف
نکته: این پیتزا را در ماهیتابه نیز میتوانید تهیه کنید، برای این منظور، خمیر پیتزا را که پهن کردید در یک ماهیتابه با سایز مناسب قرار دهید و سپس به ترتیب یاد شده مواد را به آن اضافه کنید. به یاد داشته باشید که حرارت شعله اجاق گاز باید ملایم باشد و درب ماهیتابه را نیز در طول زمان پخت بسته نگهدارید.
اکنون پیتزا آماده شده است و باید آن را سرو کنید. برای این منظور مقداری کلم بروکلی را بخارپز کنید و ساقه آن را جدا کرده مابقی را روی پیتزا و اطراف آن قرار دهید. چند گوجه گیلاسی را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و روی پیتزا و دور آن بچینید.