طرز تهیه کاپ کیک ساده
کاپ کیک ساده در واقع نوعی کیک کوچک تکنفره است که داخل فنجانهای آلومینیومی و یا کپسولهای کاغذی پخته میشود. معمولا روی کاپ کیک ساده را با انواع خمیر دکور، خامه فرمگرفته، آبنبات و … تزیین مینمایند.
کاپ کیک تنوع بسیار بالایی دارد از کاپ کیک ساده یا کاپ کیک وانیلی گرفته تا کاپ کیک شکلاتی، کاپ کیک نسکافه، کاپ کیک میوه ای و … . در اینجا قصد داریم طرز تهیه کاپ کیک ساده وانیلی را به شما آموزش دهیم که جزو سادهترین کیکها بوده و به نوعی پایه انواع کاپ کیک یا کیک فنجانی محسوب میشود و میتوان آن را با مواد مختلفی تزیین نمود.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک ساده
آرد |
۲ پیمانه |
نمک |
۱/۲ ق چایخوری |
بیکینگ پودر |
۲ ق چایخوری |
کره |
۱/۲ پیمانه |
شکر |
۱ پیمانه |
تخم مرغ |
۲ عدد |
شیر |
۱ پیمانه |
وانیل |
۱ ق چایخوری |
طرز تهیه کاپ کیک ساده
- برای تهیه کاپ کیک ساده یا کیک فنجانی وانیلی طبق روال تهیه انواع کیکها، ابتدا باید فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا حسابی داغ شود و بعد به سراغ تهیه کاپ کیکها بروید.
- کره را که به دمای محیط رسیده با شکر مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا حالت پف پیدا کند.
- تخممرغها را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- آرد را با بیکینگ پودر و نمک مخلوط کرده و روی مواد قبلی الک کنید و خوب مخلوط کنید.
- در نهایت شیر و وانیل را نیز به مواد اضافه کرده و همه مواد را خوب هم بزنید.
- داخل قالبهای کاپ کیک یا فنجانهای مورد نظر کاغذ روغنی یا کپسول کاپ کیک قرار دهید و مواد را به صورت مساوی داخل قالبها بریزید.
- قالبها را داخل فر قرار دهید و ۱۸ دقیقه زمان بدهید تا کیک شما پخته شود.
- وقتی کاپ کیکها پخته شدند، یکی از آنها را با نوک چاقو تست کنید، اگر موقع خارجکردن چاقو چیزی به آن نچسبیده بود، فر را خاموش کنید و اجازه دهید کاپ کیکها داخل همان قالب خنک شوند.
- کاپ کیکهای ساده خنکشده را از قالب درآورید و روی آنها را با خامه فرمگرفته تزیین نمایید.