طرز تهیه کاپ کیک پیتزا
طرز تهیه کاپ کیک پیتزا
کاپ کیک نوعی فینگر فود با تنوع بالاست که به عنوان دسر و به عنوان پیش غذا سرو میشود. کاپ کیک شکلاتی و کاپ کیک سیب دو نوع کیک تک نفره خوشمزه هستند که اغلب به عنوان دسر خورده میشوند، در حالیکه کاپ کیک پیتزا نوعی پیتزای مناسب برای جشنها و مهمانی هاست که اغلب به عنوان پیش غذا سرو میشود. کاپ کیک پیتزا تنوع بالایی دارد و انواع مواد غذایی در تهیه آن استفاده میشود. خمیر این غذا نیز به روشهای مختلفی درست میشود، گاهی خمیر را با مواد درونی پیتزا مخلوط میکنند و در قالب مافین یا کپسولهای کاغذی میپزند؛ گاهی خمیر را در قالب پهن کرده و روی آن را با چند لایه سوسیس، کالباس، گوشت و سبزیجات پخته پر میکنند و سپس در فر میپزند. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه ۲ نوع کاپ کیک پیتزا را با هم مرور کنیم.
طرز تهیه کاپ کیک پیتزا با فیلینگ دلخواه
مواد لازم |
آرد چند منظوره |
۲٫۵ فنجان |
نمک |
۱٫۵ قاشق چایخوری |
روغن |
۵ قاشق غذاخوری |
شکر |
۱٫۵ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر |
۲ پینچ |
مایه خمیر |
۱٫۵ قاشق چایخوری |
شیر گرم |
به میزان لازم |
سس گوجه فرنی |
به میزان لازم |
مواد درونی (فیلینگ) |
به میزان لازم |
پنیر پیتزا |
۱ فنجان |
دستور تهیه:
- ابتدا همه مواد خشک را مخلوط کرده و روغن را به آن اضافه کنید. سپس شیر گرم را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود و به دست نچسبد.
- حداقل ۸ دقیقه خمیر را ورز دهید، سپس آن را گرد کنید و روی آن کمی روغن بمالید. روی خمیر را با یک پارچه تمیز بپوشانید و در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا خمیر ور آید و حجم آن دو برابر شود. بسته به دمای هوا، حدود ۳۰ دقیقه تا یک ساعت طول میکشد تا خمیر ور آید.
- پس از اینکه خمیر ور آمد آن را به ۱۲ تکه مساوی تقسیم کنید. هر تکه خمیر را گرد کرده و سپس با وردنه پهن کنید تا ضخامت آن حدود نیم سانتیمتر شود.
- قالب مافین را با مقداری روغن چرب کنید و خمیرها را در قالب قرار دهید به گونهای که کف قالب و دیوارههای آن را بپوشاند.
- مقداری سس گوجه فرنگی روی خمیر بمالید، سپس مواد درونی (فیلینگ) را روی آن بریزید.
- مقداری پنیر پیتزای رنده شده روی مواد درونی بپاشید و نهایتا کمی سس کچاپ روی پنیر پیتزا بریزید.
- ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا کاپ کیکها استراحت کنند و فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس کاپ کیکها را در فر قرار داده و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا پنیر روی آنها ذوب شده و خمیر کاپ کیکها پخته شود.
- کاپ کیکها را از فر خارج کرده و روی توری قرار دهید تا کمی خنک شوند و سپس میل کنید.
- این کاپ کیکهای خوشمزه را میتوانید تا ۲ هفته در فریزر نگهداری کنید.
طرز تهیه کاپ کیک پیتزا