طرز تهیه کیک تارت بهمراه گاناش شکلاتی : این مقدار کیک تارت برای هشت نفر است و در یک ساعت و بیست دقیقه آماده می شود که یک ساعت آماده کردن آن و بیست دقیقه زمان پخت این کیک است برویم برای آموزش این کیک تارت امیدوارم که مورد پسندتان قرار بگیرد
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ استکان
شیر ۱ استکان
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر ۱ پاکت ۱۰ گرمی
وانیل ۱ پاکت ۵ گرمی
کاکائو ۴۰ گرم
آرد ۲ ستکان
شیر سرد نصف لیوان
شکلات تلخ ۱۶۰ گرم
شکلات مایع ۱۶۰ میلی لیتر
کاکائو
پودر نارگیل
برای درست کردن این کیک اول گاناش را آماده میکنیم برای درست گردن گاناش در قابلمه خامه را ریخته و گرم میکنیم قبل از جوشیدن خامه را از حرارت برمیداریم سپس از تکه های شکلات به قابلمه اضافه کرده و هم میزنیم کرم را در یخچال قرار میدهیم تا کاملا سرد شود اکنون کیک را درست میکنم ابتدا در یک کاسه شکر , تخم مرغ , آرد , شیر , بکینگ پودر و وانیل ریخته هم زده تا همه مواد با هم ترکیب شوند
اکنون قالب تارت را چرب کرده و مواد کیک را می ریزیم سپس در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم بمدت بیست دقیقه بپزد سپس بعد از پختن میگداریم سرد شود وقتی کیک تارت سرد شد وارونه کرده و با شیر روی آن را خیس میکنیم
روی کیک , گاناش ریخته سپس پودر نارگیل می ریزیم ومیتوانیم فندق خرد شده را هم بریزیم یک شب در یخچال قرار میدهیم سرد سرو میکنیم
دوباره با کیک های مدرن تر و متنوع تر در خدمت شما علاقمندان به هنر شیرینی پزی خواهیم بود و انواع مختلف کیک ها را با هم یاد خواهیم گرفت. این تارت در ترکیه بسیار پرطرفدار است و محبوبیت زیادی دارد