طرز تهیه کیک خوشمزه و ساده دارچین و هویج : با آغاز فصل زمستان ادویه ای که زیاد استفاده میکنیم دارچین است دارچین به همه مواد غذایی بخصوص برای دسرها و کیک ها مناسب است کیک هویج و دارچین از کیک های کلاسیک بسیار خوشمزه ای است این کیک هویچ و دارچین از رسپی هایی که بلدید متفاوت است اکنون برویم برای طرز تهیه کیک دارچین و هویج
برای درست کردن کیک دارچین و هویج به مواد زیر نیاز داریم :
آرد سبوس دار ۲ لیوان
نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۴ عدد
شکر قهوه ای ۳ قاشق غذا خوری
دوشاب ( شیره انگور ) نصف لیوان
پودر دارچین ۲ قاشق مربا خوری
روغن زیتون نصف لیوان
شیر نصف لیوان
هویج ۲ عدد
بکینگ پودر ۱ پاکت
جوزهندی ۱ قاشق چایخوری
وانیل ۱ قاشق مریا خوری
قالب کیک را چرب کرده و آرد پاشی میکنیم و آرد اضافی را بیرون می ریزیم در یک کاسه تخم مرغ , دوشاب ( شیره انگور ) وانیل و شکر را ریخته و با همزن دستی خوب هم میزنیم سپس روغن زیتون و شیر را ریخته و مخلوط میکنیم.در یک ظرف دیگر ,آرد , نشاسته , دارچین, پودر جوزهندی , بکینگ پودر را می ریزیم و مخلوط میکنیم .
پوست هویج ها را گرفته و رنده می کنیم و آبش را میگیریم تا آب اضافی آن برود اکنون مخلوط خشک را هم به مایه کیک اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند و در آخر هویج رنده شده را م یریزیم و مخلوط میکنیم اکنون مایه کیک را در قالب می ریزیم و رویش را صاف میکنیم
این قالب را دو سه بار روی میز می کوبیم سپس در فر قرار میدهیم بمدت سی و پنج دقیقه بپزد وقتی از فر خارج کردیم میگذاریم سرد شود سپس از قالب خارج میکنیم با چای یا قهوه سرو میکنیم این هم یک کیک خوشمزه برای فصل زمستان