کیک سیب : این کیک سیب مثل پنبه نرم است و خوب پف میکند طعم و عطر خوبی دارد در قالب کیک یا ظرف پیرکس مستوانیداین کیک را تهیه کنید. رسپی این کیک لذیذ از رسپی های اصیل ترکیه گرفته شده است از بس که این کیک خوشمزه است مطمنم هر هفته درست خواهید کرد اکنون دستور کیک سیب را با شما دوستان عزیز به اشتراک می گذارم در ادامه مطلب با ما باشید برای یاد گرفتن این کیک سیب خوشمزه :
سیب ۴ عدد
دارچین ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۴ عدد در دمای محیط
شکر ۱٫۵ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
آب نصف لیوان
بکینگپودر ۱ پاکت
وانیل ۱ پاکت
گردوی کوبیده شده ۱ کاسه
آرد ۲ لیوان
پودر قند
برای درست کردن کیک سیب چهار عدد سیب را شسته و به ورق های نازک برش داده روی آن یک قاشق غذا خوری دارچین و سه قاشق غذا خوری شکر ریخته و مخلوط میکنیم
برای درست کردن خمیر کیک ابتدا چهار عدد تخم مرغ در دمای محیط قرار داده شده را درکاسه ریخته یک و نیم لیوان شکر را با هم ترکیب کرده چهار تا پنج دقیقه با میکسر هم میزنیم وقتی خوب مخلوط شد نصف لیوان روغن مایع و نصف لیوان آب را ریخته و خوب مخلوط کرده.دو لیوان آرد , یک پاکت بکینگ پودر , یک پاکت وانیل و یک کاسه گردو می ریزیم و به مخلوط کردن ادامه میدهیم اکنون خمیر کیک آماده است
برای پختن کیک این مایع کیک را در قالب چرب شده ریخته سپس مواد سیب می ریزیم روی سیب ها نصف خمیر را ریخته سپس دوباره سیب چیده و بقیه خمیر را می ریزیم و رویش سیب می چینیم
در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرن شده بمدت چهل دقیقه قرار میدهیم میگذاریم سرد شود و قالب را وارونه کرده روی کیک پودر قند می پاشیم و برش میدهیم اکنون آماده سرو کردن است