شاید شنیده باشید که می گویند چربی زیاد در غذاها موجب سکته قلبی می شود و مضر است. آیا این قضیه در مورد شیر و لبنیات پرچرب هم صدق می کند؟
لبنیات چرب و افزایش احتمال سکته قلبی
لبنیات چرب و افزایش احتمال سکته قلبی
محققان با آنالیز ۲۹ مطالعه اعلام کردند که مصرف پنیر، شیر و ماست پرچرب خطر ابتلا به سکته قلبی و یا سکته مغزی را افرایش نمی دهد.
لبنیات چرب و افزایش احتمال سکته قلبی
این یافته ها با هشدارهای قبلی مبنی بر اینکه محصولات لبنی پرچرب به دلیل داشتن مقدار زیاد چربی اشباع، برای سلامتی مضر هستند، در تناقض است.
لبنیات چرب و افزایش احتمال سکته قلبی
به گزارش روزنامه دیلی میل،گفته می شود که مصرف بسیار زیاد چربی اشباع موجب ساخت کلسترول می شود که می تواند به حمله قلبی یا سکته مغزی منجر شود.
لبنیات چرب و افزایش احتمال سکته قلبی
اما گروهی از پژوهشگران از جمله محققان دانشگاه ردینگ در یک آنالیز گسترده نتیجه گرفتند که فراورده های لبنی تاثیر خنثی بر سلامت انسان دارند و موجب افزایش چربی خون و کلسترول ال.دی.ال نمی شوند.
لبنیات چرب و افزایش احتمال سکته قلبی
این مطالعات که در آن داده های مربوط به ۹۳۸ هزار و ۴۶۵ نفر بررسی شده است، نشان می دهد که حتی ممکن است فراورده های تخمیری لبنی بطور بالقوه خطر ابتلا به حمله قلبی یا سکته مغزی را اندکی کاهش دهند.