به گزارش “مجله ایما”، شروع درخشان مائورو ایکاردی در پاری سن ژرمن باعث شد کمتر کسی تردیدی در مورد دائمی شدن قرارداد این بازیکن در تابستان پیش رو داشته باشد، اما امروز نشریه اکیپ در گزارشی مدعی شد مهاجم 27 ساله از شریط خود در رختکن راضی نیست.

 

 

این نشریه مدعی شد رابطه مائورو ایکاردی با کیلیان امباپه و نیمار چندان مساعد نبوده و او حس می کند به اندازه کافی در حملات نقش آفرینی نمی کند و این دو ستاره گرانقیمت پاری سن ژرمن علاقه ای به پاس دادن به او ندارند.

 

به همین دلیل ممکن است مائورو ایکاردی تنها یک سال بعد از انتقال به پاری سن ژرمن و در تابستان پیش رو از این تیم جدا شود. مشکلاتی که در رختکن اینتر برای مائوریتو وجود داشت، در پاریس نیز در حال تکرار شدن است و به همین دلیل دوباره شانس بازگشت به سری آ وجود دارد. در گذشته اخباری در مورد ارتباط واندا نارا با فابیو پاراتیچی، مدیر ورزشی یوونتوس در مورد موضوع انتقال مائورو ایکاردی به تورین وجود داشت و ممکن است با نزدیک شدن به فصل نقل و انتقالات تابستانی این اخبار جدی تر شود. ستاره سابق اینتر از زمان ورود به پارییس در تابستان گذشته 20 گل به ثمر رسانده و چهار پاس گل نیز ارسال کرده است.

نظرات

موضوعات
درباره سایت
مجله اینترنتی ایما با هدف راه اندازی سایتی جامع در حوزه اجتماعی وب فارسی از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده و در زمان کوتاهی حوزه فعالیت محتوایی خود را به بیش از 124 عنوان مجموعه گسترش داده است.
شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی راهی برای بودن همیشه کنار هم
کلیه حقوق برای " مجله ایما " محفوظ است.