دانلود سریال یاغی

به گزارش “مجله ایما”، اندرو پارسونز، رئیس کمیته بین المللی پارالمپیک با صدور پیامی درگذشت سیامند رحمان، قوی ترین پارالمپین جهان را تسلیت گفت.

 

در متن این پیام آمده است:

 

” خانواده جنبش پارالمپیک در سرتاسر جهان از شنیدن خبر درگذشت سیامند رحمان عمیقا متاثر است.

عملکرد او در بازی های پارالمپیک ریو ۲۰۱۶، زمانی که وزنه ۳۰۰ کیلوگرمی را مهار کرد به سرتیتر خبرها راه یافت و کمتر کسی است که این لحظه را که باعث ایجاد نقطه عطفی در بازی های پارالمپیک ریو است، از یاد ببرد.

او ورزشکاری پیشرو و پیشتاز و الهام بخش افراد زیادی در کشور خود و جهان، انسانی متعالی و سفیری برای جنبش پارالمپیک بود؛ قهرمانی آرام و یکی از مهربان ترین افرادی که می توان دید.

امروز خانواده بزرگ جنبش پارالمپیک یکی از برترین اعضای خود را از دست داد و از سوی کمیته بین المللی پارالمپیک، این ضایعه بزرگ را به خانواده پاراپاور لیفتینگ، خانواده، دوستان او و نیز دوستان خوبمان در کمیته ملی پارالمپیک ایران تسلیت می گویم.

نظرات

موضوعات
درباره سایت
مجله اینترنتی ایما با هدف راه اندازی سایتی جامع در حوزه اجتماعی وب فارسی از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده و در زمان کوتاهی حوزه فعالیت محتوایی خود را به بیش از 124 عنوان مجموعه گسترش داده است.
شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی راهی برای بودن همیشه کنار هم
کلیه حقوق برای " مجله ایما " محفوظ است.