به گزارش “مجله ایما”، تولد 67 سالگی کارلوس کی روش بهانه ای شده تا روزنامه فرهیختگان با این مربی با تجربه گپی  دوستانه بزند. کی روش در ابتدا و در واکنش به پیام هایی که دریافت کرده گفت:« از مردم ایران سپاسگزارم و پیام های آنها مرا سورپرایز کرد. آنها مهربان‌ترین و میهمان‌نوازترین مردم دنیا هستند و برای آنها و کشور ایران بهترین‌ها را از خدا می‌خواهم.»

سرمربی سابق تیم ملی ادامه داد:« ایران تا همیشه در قلب من است و هنوز هم عاشق ایران و مردم مهربان و دوست داشتنی‌اش هستم. خاطرات ایران نیز تا آخر عمر در ذهن و روح من باقی می‌ماند. از خدا می‌خواهم هم ایران و هم کلمبیا در آنجا(جام‌جهانی ۲۰۲۲) باشیم.»

این مصاحبه کوتاه با این سوال خاتمه پیدا می کند که آیا ممکن است دوباره شما را در فوتبال ایران ببینیم که کی روش در پاسخ به این سوال تاکید کرد و گفت: «در این مورد شک نکنید!»

نظرات

موضوعات
درباره سایت
مجله اینترنتی ایما با هدف راه اندازی سایتی جامع در حوزه اجتماعی وب فارسی از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده و در زمان کوتاهی حوزه فعالیت محتوایی خود را به بیش از 124 عنوان مجموعه گسترش داده است.
شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی راهی برای بودن همیشه کنار هم
کلیه حقوق برای " مجله ایما " محفوظ است.