دستور تهیه کیک خوشمزه کاسه ای مغزدار

دستور تهیه کیک خوشمزه کاسه ای مغزدار

دستور تهیه کیک خوشمزه کاسه ای مغزدار : کیک کاسه ای مغزداری که میخواهیم آموزش بدهیم داخلش کرم دارد و رویش با شکلات پوشانده شده است کیک بسیار خوشمزه ای است که تاکنون در هیچ سایتی این کیک کاسه ای مغزدار آموزش داده نشده است این کیک مغزدار برای ده نفر است و طرز درست کردن آن در ادامه مطلب گام به گام آموزش داده شده است

مواد لازم برای تهیه کیک

تخم مرغ ۴ عدد

شکر ۱ لیوان

روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری

بکینگ پودر نصف پاکت

وانیل ۱ پاکت

کاکائو ۲ قاشق غذا خوری

آرد ۱ لیوان

 مواد لازم برای کرم کیک :

شیر ۴ لیوان

شکر ۱ لیوان

نشاسته ۲ قلشق غرا خوری

آرد ۳ قاشق غذا حوری

وانیل ۱ پاکت

کره ۱ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای روی کیک :

خامه ۱۰۰ میلی لیتر معادل نصف پاکت

شکلات تلخ ۱۰ گرم معادل ۱ پاکت

دستور تهیه کیک خوشمزه کاسه ای مغزدار

برای درست کردن این کیک در یک کاسه چهار عدد تخم مرغ ریخته روی آن یک لیوان شکر ,ریخته با میکسر به مدت سه تا چهار دقیقه هم زده روی آن دو قاشق غذا حوری روغن مایع ریخته و به هم زدن ادامه میدهیم  سپس نصف پاکت بکینگ پودر , یک پاکت وانیل , یک لیوان آرد و دو قاشق غذا خوری کاکائو می ریزیم و با میکسر برای  آخرین بار هم میزنیم

در یک قالب کیک کمربندی ۲۴ سانتی کاغذ محافظ انداخته و مخلوط کاکائویی را در آن می ریزیم  در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده  بمدت سی و پنج تا چهل دقیقه قرار میدهیم تا بپزد وقتی کیک پخت می گذاریم سرد شود

اکنون کرم کیک را درست میکنیم در یک قابلمه چهار لیوان شیر, یک لیوان شکر دو قاشق غذا خوری نشاسته و ۳ قاشق عذا خوری آرد ریخته و باکمک هم زن دستی هم میزنیم  در حرارت قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم  تا بپزد و غلیظ شود در آخر داخلش وانیل و یک قاشق غذا حوری کره ریخته و خوب هم میزنیم  و گاها هم میزنیم پنج دقیقه میگذاریم تا ولرم شود

وقتی کیک ولرم شد از قالب خارج کرده . نصف میکنیم  در یک کاسه کاغذ محافظ بازکرده یک قسمت از کیکی که  برداشتیم داخل آن گذاشته دلیل انتخاب کاسه بخاطر این است که میخواهیم حالت گود پیدا کند حالا کرم آماده شده را می ریزیم و نصف دیگر کیک را رویش قرار میدهیم  و کاغذ محافظ کناره ها را هم رویش آورده  حداقل یک شب در یخچال قرار میدهیم

حالا برای روی کیک  در یک تابه نصف پاکت خامه ریخته گرم میکینم ولی نجوشد شکلات تلخ را ریخته تا داخل آن ذوب شود  و خوب هم زده تا غلیظ شود از یخچال در آورده و کیک را وارونه کرده سس شکلاتی را به همه جای کیک ریخته  و هر طرفش را آغشته به این سس میکنیم روی آن را با فندق یا پسته کوبیده شده تزیین میکنیم دوباره در یخچال بمدت بیست دقیقه قرار میدهیم  سپس برش زد ه و سرو میکنیم

موضوعات
درباره سایت
مجله اینترنتی ایما با هدف راه اندازی سایتی جامع در حوزه اجتماعی وب فارسی از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده و در زمان کوتاهی حوزه فعالیت محتوایی خود را به بیش از 124 عنوان مجموعه گسترش داده است.
شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی راهی برای بودن همیشه کنار هم
کلیه حقوق برای " مجله ایما " محفوظ است.