طرز تهیه چیپس و پنیر

طرز تهیه چیپس و پنیر

 

طرز تهیه چیپس و پنیر

به منظور تهیه این پیش غذا و میان وعده لذیذ برای چهار نفر، به حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه زمان و مواد اولیه زیر نیاز دارید.

مواد لازم
چیپس۱ بسته
فلفل دلمه اینصف یک عدد
ژامبون گوشت۱۵۰ گرم
گوجه فرنگی سفت۱ عدد
جعفری۵ الی ۶ شاخه
پنیرپیتزا، روغن، سس گوجه فرنگی، آویشن و فلفل سفیدبه میزان لازم

 


چند نکته:

  • بسته به سلیقه خودتان، می‌توانید از چیپس طعم دار یا ساده استفاده کنید.
  • از هر نوع پنیرپیتزایی که تمایل دارید، می‌توانید برای تهیه این غذا استفاده نمایید.

دستور تهیه

  1. یک ظرف مناسب برای سرو که بتوانید آن را داخل مایکروفر یا فر قرار دهید، آماده کنید و کف آن را با مقدار خیلی کمی روغن چرب کنید.
  2. چیپس را کف ظرف به صورت یکنواخت پخش کنید، سپس با دست کمی فشار دهید تا ضخامت چیپس‌ها کف ظرف یک اندازه باشد.
  3. مقدار اندکی سس قرمز بریزید. توجه داشته باشید که اگر سس قرمز زیاد باشد باعث خمیر شدن چیپس می‌شود.
  4. جعفری‌ها را کاملا ساطوری کنید و به مواد اضافه کنید.
  5. یک لایه پنیر اضافه نمایید.
  6. اکنون مقداری آویشن و فلفل سفید، روی سطح چیپس و پنیر پخش کنید.
  7. گوجه فرنگی را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و به صورت نیم دایره‌های بسیار نازک برش بزنید و به مواد اضافه کنید.
  8. اکنون ژامبون‌ها را به مواد اضافه کنید.
  9. مقدار کمی پنیر اضافه کنید.
  10. فلفل دلمه‌ای را به صورت خلالی و نازک برش بزنید و به مواد اضافه کنید.
  11. مقدار دیگری پنیر بریزید و مقداری فلفل دلمه‌ای و ژامبون را نیز روی پنیر بریزید.
  12. اکنون ظرف را حدود ۸ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است، قرار دهید.

نکته:

  • مقداری از فلفل دلمه‌ای و ژامبون را برای تزیین در مرحله آخر نگهدارید.
  • در صورت تمایل می‌توانید مقداری قارچ نیز به مواد اضافه کنید. قارچ‌ها را به صورت خیلی نازک و ورقه‌ای خرد کرده و روی چیپس‌ها بریزید. اگر ورقه‌های قارچ نازک نباشد، پخته نمی‌شود و آب قارچ باعث خمیر شدن چیپس می‌شود.

موضوعات
درباره سایت
مجله اینترنتی ایما با هدف راه اندازی سایتی جامع در حوزه اجتماعی وب فارسی از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده و در زمان کوتاهی حوزه فعالیت محتوایی خود را به بیش از 124 عنوان مجموعه گسترش داده است.
شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی راهی برای بودن همیشه کنار هم
کلیه حقوق برای " مجله ایما " محفوظ است.