طرز تهیه چیپس و پنیر
به منظور تهیه این پیش غذا و میان وعده لذیذ برای چهار نفر، به حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه زمان و مواد اولیه زیر نیاز دارید.
مواد لازم |
چیپس | ۱ بسته |
فلفل دلمه ای | نصف یک عدد |
ژامبون گوشت | ۱۵۰ گرم |
گوجه فرنگی سفت | ۱ عدد |
جعفری | ۵ الی ۶ شاخه |
پنیرپیتزا، روغن، سس گوجه فرنگی، آویشن و فلفل سفید | به میزان لازم |
چند نکته:
دستور تهیه
- یک ظرف مناسب برای سرو که بتوانید آن را داخل مایکروفر یا فر قرار دهید، آماده کنید و کف آن را با مقدار خیلی کمی روغن چرب کنید.
چیپس را کف ظرف به صورت یکنواخت پخش کنید، سپس با دست کمی فشار دهید تا ضخامت چیپسها کف ظرف یک اندازه باشد.
مقدار اندکی سس قرمز بریزید. توجه داشته باشید که اگر سس قرمز زیاد باشد باعث خمیر شدن چیپس میشود.
جعفریها را کاملا ساطوری کنید و به مواد اضافه کنید.
- یک لایه پنیر اضافه نمایید.
- اکنون مقداری آویشن و فلفل سفید، روی سطح چیپس و پنیر پخش کنید.
- گوجه فرنگی را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و به صورت نیم دایرههای بسیار نازک برش بزنید و به مواد اضافه کنید.
اکنون ژامبونها را به مواد اضافه کنید.
- مقدار کمی پنیر اضافه کنید.
فلفل دلمهای را به صورت خلالی و نازک برش بزنید و به مواد اضافه کنید.
مقدار دیگری پنیر بریزید و مقداری فلفل دلمهای و ژامبون را نیز روی پنیر بریزید.
اکنون ظرف را حدود ۸ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است، قرار دهید.
نکته: