طرز تهیه کاپ کیک سیب

طرز تهیه کاپ کیک سیب

طرز تهیه کاپ کیک سیب

کاپ کیک سیب نوعی کاپ کیک است که در ترکیب آن علاوه بر آرد، تخم مرغ و شکر که پایه اصلی اغلب کیک‌ها هستند، از سیب هم استفاده می‌شود. طعم دهنده اصلی این کیک، دارچین است که باعث ایجاد عطر و بوی منحصر به فردی می‌شود. کاپ کیک سیب را می‌توان به راحتی و بدون استفاده از امکانات خاصی در منزل تهیه کرد. بافت این کیک به گونه‌ای است که بدون فر و در یک ظرف آب جوش نیز پخته می‌شود، بنابراین در مواقعی که به فر دسترسی ندارید می‌توانید آن را درست کرده و در کنار دوستان و خانواده از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه با طرز تهیه کاپ کیف بدون فر و با استفاده از فر آشنا می‌شوید.

۱. طرز تهیه کاپ کیک سیب بدون فر

مواد لازم
کره همدمای محیط۱ فنجان
شکر وانیلی۱ فنجان
تخم مرغ بزرگ۳ عدد
عصلره وانیل۱٫۵ قاشق چایخوری
آرد چند منظوره۲+۱/۴ فنجان
دارچین۱/۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
نمک۱/۲ قاشق چایخوری
خامه ترش۱/۲ فنجان
سیب درختی پوست گرفته و خرد شده۱ فنجان
کره سیب۱/۲ فنجان
مواد لازم برای تهیه روکش کاپ کیک
پنیر خامه ای هم دمای محیط۲۵۰ گرم
کره۱ قاشق مرباخوری
پودر شکر۴ فنجان
عصاره وانیل۱٫۵ قاشق چایخوری
آبلیمو۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه:

  • قبل از شروع به ترکیب مواد برای آماده سازی کاپ کیک، قالب کیک را آماده کنید و درون قالب‌ها کپسول‌های کاغذی قرار دهید.
  • کره و شکر وانیلی را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید و با استفاده از همزن ۳-۲ دقیقه بزنید تا رنگ کره روشن شود.

 

  • تخم مرغ‌ها را همراه با عصاره وانیل به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.

طرز تهیه کاپ کیک سیب

  • در یک کاسه با اندازه متوسط، آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و برای اینکه خوب با هم ترکیب شوند آن‌ها را دو بار الک کنید.

    طرز تهیه کاپ کیک سیب

    طرز تهیه کاپ کیک سیب

  • ابتدا نیمی از مخلوط مواد خشک را به مخلوط کره، شکر و تخم مرغ اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه به آرامی از یک جهت هم بزنید. سپس بقیه مواد خشک را همراه با خامه ترش، اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند و مایه یکدستی حاصل شود.

    طرز تهیه کاپ کیک سیب

    طرز تهیه کاپ کیک سیب

  • تکه‌های خرد شده سیب را به مایه کاپ کیک اضافه کرده و در حد ۳-۲ ثانیه به آرامی مواد را فولد کنید.

طرز تهیه کاپ کیک سیب

  • در ظرفی که قالب کاپ کیک در آن جا شود مقداری آب بریزید (آب باید به اندازه‌ای باشد که نصف ارتفاع قالب را بپوشاند). سپس ظرف را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.
  • ۲/۳ حجم قالب‌های کاپ کیک را با مایه کیک پر کنید و قالب را در ظرف آب جوش قرار دهید.

    طرز تهیه کاپ کیک سیب

    طرز تهیه کاپ کیک سیب

  • حرارت را ملایم کنید و درب ظرف را ببندید. روی درب ظرف، دمی قرار دهید که بخار آب داخل قالب‌ها جمع نشود.
  • حدود ۲۵ دقیقه فرصت دهید تا کاپ کیک‌ها بپزند و در این فاصله درب قابلمه را باز نکنید. پس از ۲۵ دقیقه حرارت را خاموش کرده و ۱۰ دقیقه دیگر صبر کنید، سپس درب قابلمه را بردارید.
  • کاپ کیک‌ها را روی توری منتقل کنید و ۱۰ دقیقه فرصت دهید تا کاملا خنک شوند.

طرز تهیه کاپ کیک سیب

  • برای درست کردن روکش کاپ کیک، کره و پنیر را در کاسه‌ای با اندازه متوسط ریخته و با هم مخلوط کنید. پودر شکر را یکجا به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید، سپس آبلیمو و عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
  • حدود ۱ قاشق غذاخوری کره سیب را با استفاده از قیف روی هر یک از کاپ کیک‌ها بریزید.

    طرز تهیه کاپ کیک سیب

    طرز تهیه کاپ کیک سیب

  • روکش کاپ کیک را که قبلا آماده کردید در قیف بریزید و روی کره سیب را با روکش بپوشانید.
  • کاپ کیک سیب را در ظرف سرو بچینید و در صورت تمایل روی آن را با مقداری پودر دارچین و قطعات خرد شده سیب تزیین کنید.

موضوعات
درباره سایت
مجله اینترنتی ایما با هدف راه اندازی سایتی جامع در حوزه اجتماعی وب فارسی از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده و در زمان کوتاهی حوزه فعالیت محتوایی خود را به بیش از 124 عنوان مجموعه گسترش داده است.
شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی راهی برای بودن همیشه کنار هم
کلیه حقوق برای " مجله ایما " محفوظ است.