تهیهکردن این یخها کمتر از ۱۰ دقیقه زمان میبرد. شما همچنین میتوانید انواع مختلف طعمهای نسکافهای، قهوه و میوهای را بسته به سلیقه و ذائقه خود تهیه نمایید. محققان توصیه میکنند روزانه ۸ لیوان آب بنوشید. لذا، از یخهای میوهای در پارچ آب استفاده کنید و روح طبیعت را در آن بدمید. در آلبوم زیر پیشنهاد ستاره از ترکیب میوهها و سبزیجات معطر برای تهیه یخهای با طعمهای متفاوت برای شما در نظر گرفته شده است.
در ساختار یخهای شکلاتی از شربت آگاو استفاده میشود. شربت آگاو یک شربت مكزيكی است و در مقايسه با عسل رقيقتر و كمشيرينتر است. از آن براي شيرينكردن نوشيدنيهاي سرد مثل چاي سرد استفاده ميشود. اين شربت در درجه حرارت پايين به سرعت حل ميشود و کالري آن برابر با شکر سفید است. با مراجعه به فروشگاههای لوازم قنادی و یا سوپرمارکتهای معتبر میتوانید شربت آگاو را تهیه نمایید و در صورت در دسترسنبودن شربت آگار از شکر قهوهای و یا سفید استفاده نمایید.
شکر قهوهای از تبلور شربت نيشكر، قندي با دانههاي ريز و قرمز به دست ميآيد كه به آن شكر قهوهاي ميگويند. مزه خاص شكر قهوهاي دلیل استفاده از آن در صنعت شيرينيپزي شده است. براي پيشگيري از سفت و چسبناك شدن اين نوع شكر، بهتر است تكهاي نان داخل ظرف دربسته آن بيندازيد. هر ۱۰۰ گرم شکر قهوهاي، ۳۷۰ کيلوکالري و هر ۱۰۰ گرم شکر سفيد، ۴۰۰ کيلوکالري انرژي دارد.
اضافه کردن چاشنیهای دیگر مانند چوب دارچین، هل و رازیانه کاملا سلیقهایست. ما در این مقاله یخهای شکلاتی را بدون اسانسهای جانبی آموزش خواهیم داد.
پودر کاکائو | ۱/۴ پیمانه |
آب | ۲ پیمانه |
شربت آگاو | ۱/۴ پیمانه |