
[caption id="attachment_7029" align="aligncenter" width="600"] طرز تهیه ترشی پیاز قرمز[/caption]
طرز تهیه ترشی پیاز قرمز
تهیه ترشی یکی از روشهای نگهداری سبزیجات است که از گذشته مرسوم بوده و امروزه استفاده از ترشی همراه با غذا، به یکی از عادات غذایی ایرانیان تبدیل شده است. ترشی پیاز یکی از انواع ترشی خوشمزه است که از آن میتوان در کنار غذا، در داخل سالاد و یا انواع ساندویچ استفاده کرد. چاشنی این ترشی، آبلیمو، ...
[caption id="attachment_7023" align="aligncenter" width="700"] طرز تهیه کالباس مرغ خانگی[/caption]
طرز تهیه کالباس مرغ خانگی
کالباس یکی از مواد غذایی محبوب است که با استفاده از آن میتوان فست فودهای لذیذ بسیاری مانند ساندویچ، سالاد ماکارونی، پیتزا و غیره را تهیه کرد؛ از طرفی دائما میشنویم که پزشکان این ماده غذایی را منع میکنند. برای اینکه بتوانید از طعم لذیذ کالباس بهرهمند شوید و در عین حال از ضررهای مواد شیمایی به کار ...
[caption id="attachment_6698" align="aligncenter" width="600"] طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه[/caption]
طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه
خورشت بامیه از غذاهایی است که شاید به مذاق بسیاری از افراد خوش نیاید ولی آنچنان مفید و مغذی است که بهتر است برای یکبار که شده هم مزه آن را بچشید.
مواد لازم جهت تهیه خورشت بامیه
بامیه
۵۰۰ گرم
پیاز
۱ عدد
گوشت خورشتی
۲۵۰ گرم
رب گوجهفرنگی
۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه
به میزان لازم
آبلیمو
به میزان لازم
طرز تهیه خورشت بامیه
ابتدا پیاز را در تابه ...
[caption id="attachment_6693" align="aligncenter" width="700"] طرز تهیه مرصع پلو شیرازی[/caption]
طرز تهیه مرصع پلو شیرازی
مرصع پلو شیرازی یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است. این غذا ظاهر بسیار زیبایی دارد و به راحتی میتوانید آن را تزیین کنید، کافی است با استفاده از خلال پسته، بادام، زرشک و کشمشی که در این غذا استفاده میشود، اشکال خلاقانهای را روی برنج دست کنید. علاوه بر ظاهر زیبا، مرصع پلو طعم بسیار مطبوعی نیز دارد ...
[caption id="attachment_6021" align="aligncenter" width="650"] طرز تهیه ترشی لیته[/caption]
ترشی همراه انواع غذاهای ایرانی نظیر چلو خورشت، آبگوشت، کوکو و غیره سرو میشود و طعم غذا را بهتر میکند. با در نظر گرفتن این موضوع و اینکه طرز تهیه ترشی لیته چندان سخت نیست، میتوانید خودتان در منزل این ترشی را تهیه کنید تا کیفیت بهتری داشته باشد. البته توجه داشته باشید که در تهیه ترشی باید دقت کنید و حوصله به ...
[caption id="attachment_5671" align="aligncenter" width="600"] طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ[/caption]
طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ
خورشت کرفس با مرغ یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که اغلب همراه با برنج به عنوان نهار یا شام سرو میشود. استفاده از سبزیجات معطری همچون کرفس، نعنا و جعفری، به آن طعم و مزهای منحصر به فرد میدهد. این خورشت را در مناطق مختلف به سبک های خاصی درست میکنند، برخی از افراد به ...
طرز تهیه سوپ قارچ
از آنجا که در تهیه سوپ قارچ از شیر نیز استفاده میشود، این سوپ دشمنی برای پوکی استخوان است. امروزه پزشکان در خصوص افزایش مبتلایان به پوکی استخوان در جامعه هشدار میدهند، از اینرو سعی کنید غذاهایی را تهیه کنید که حاوی ویتامین D و کلسیم باشد. جالب است بدانید که برای تهیه این غذاها به هزینه زیادی نیز احتیاج نخواهد بود. یکی از منابع غنی ویتامین ...
[caption id="attachment_5453" align="aligncenter" width="700"] علت خشک شدن فلافل چیست[/caption]
علت خشک شدن فلافل میتواند موارد زیادی را باشد که در ادامه مهمترین آنها را مطرح خواهیم کرد. توجه داشته باشید گاهی نکاتی جزئی که شاید به نظر چندان مهم نباشند، میتوانند طعم غذا را به کلی عوض کنند یا کیفیت آن را تغییر دهند؛ بنابراین تمام مراحلی که در طرز تهیه فلافل ذکر میشود را باید در نظر داشته باشید و ...
[caption id="attachment_5257" align="aligncenter" width="700"] طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر به روش شمالی[/caption]
طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر به روش شمالی
این غذا نوی غذای دریایی مخصوص خطه شمال است که به ماهی شکم پر شمالی شهرت دارد. در تهیه آن از مغز گردو و رب انار استفاده شده و معمولا با ماهی سفید که معروفترین ماهی دریای شمال است درست میشود.
مواد لازم
ماهی
۱ عدد
آلو، خیسانده و هسته گرفته
۱۰۰ گرم
غیسی، خیسانده ...
[caption id="attachment_5257" align="aligncenter" width="700"] طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر به روش جنوبی[/caption]
طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر به روش جنوبی
یکی از خوشمزهترین غذاهایی که با ماهی درست میشود، ماهی شکم پر است که به دلیل استفاده از سبزیجات خوش عطر، از بوی زهم ماهی در آن خبری نیست. این ماهی را میتوان در فر درست کرد یا در صورت در دسترس نبودن فر، میتوان آن را در ...
[caption id="attachment_4934" align="aligncenter" width="700"] طرز تهیه سالاد الویه[/caption]
اگرچه تمام سالاد الویهها مواد مشابهی دارند، اما طعم آنها با یکدیگر فرق میکند و این ناشی از تفاوت در طرز تهیه آنها است. چاشنی غذا و نحوه پخت آن، از عوامل مهم در تهیه سالاد الویه خوشمزه است. به همین دلیل در ادامه شیوهای را معرفی خواهیم کرد که بتوانید این سالاد روسی را با طعمی خوشمزه و دلپذیر تهیه کنید.
[caption id="attachment_4932" ...
[caption id="attachment_4912" align="aligncenter" width="700"] طرز تهیه املت قهوه خانه ای اصل[/caption]
املت قهوه خانه ای نوعی از املت است که در قهوه خانهها و رستورانها سرو میشود و به سبک خاصی تهیه میشود. برای تهیه املت، روغن یا کره را در تابه، داغ میکنند و تخم مرغهای زده را در روغن داغ میریزند. گاهی برای اینکه تخم مرغ پف کند، سفیده تخم مرغ را از زرده جدا میکنند و به سفیده مقداری ...
[caption id="attachment_4901" align="aligncenter" width="700"] طرز تهیه بریانی با گوشت چرخ کرده[/caption]
اگر به اصفهان سفر کرده باشید حتما این غذای خوشمزه را چشیدهاید، در غیراینصورت نیز نگران نباشید، زیرا طرز تهیه بریانی با گوشت چرخ کرده را در این مطلب به طور کامل شرح خواهیم داد. اگر تمام مراحل را به دقت انجام دهید، نتیجه کار بی نظیر خواهد بود. البته توجه داشته باشید که این غذا، بسیار سنگین و چرب ...
[caption id="attachment_4659" align="aligncenter" width="700"] طرز تهیه عدسی اصفهانی [/caption]
عدسی نوعی خوراک تهیه شده از عدس است که بیشتر به عنوان یک صبحانه گرم یا یک میان وعده مغذی استفاده میشود. این خوراکی خوشمزه یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در هر یک از مناطق ایران به سبک خاصی درست میشود. در تهیه این غذا علاوه بر عدس از مواد غذایی دیگری همچون پیاز، آرد و انواع ادویه استفاده میشود ...
[caption id="attachment_4627" align="aligncenter" width="600"] طرز تهیه حلوا سه آرد[/caption]
حلوا نوعی دسر معروف ایرانی بسیار متنوع است که گاهی از آن برای تهیه یک نوع غذا یا شیرینی دیگر استفاده میکنند. از انواع حلوا میتوان حلوا با آرد ذرت، حلوا گردویی و حلوای آرد گندم را نام برد که تنوع آنها به مواد مورد استفاده در تهیه حلوا مربوط است. اما درباره حلوا سه آرد باید بگوییم که وجود آرد نخودچی در این حلوا، ...