![طرز تهیه ترش کباب](https://imamag.ir/wp-content/uploads/2018/08/172370_836.jpg)
طرز تهیه ترش کباب
مواد لازم برای تهیه ترش کباب
مواد اولیهای که برای تهیه این غذا به آن نیاز دارید، به شرح زیر است.
مواد اولیه |
گوشت قرمز یا سینه مرغ |
۳۵۰ گرم |
گردو |
۵۰ گرم |
رب انار |
۱ الی ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز |
۲ عدد متوسط |
جعفری |
۱ قاشق غذاخوری |
چوچاق |
۱ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی |
به تعداد دلخواه |
نمک |
به میزان لازم |
چند نکته:
طرز تهیه ترش کباب
![طرز تهیه ترش کباب](https://imamag.ir/wp-content/uploads/2018/08/172372_697.jpg)
طرز تهیه ترش کباب
-
گوشت قرمز یا مرغ را به خوبی بشویید و داخل یک آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس گوشت را خرد کنید، نباید تکههای گوشت خیلی بزرگ باشند، زیرا در اینصورت کباب مغزپخت نمیشود.
- گردو را آسیاب کنید.
- پیازها را به صورت خلالی خرد نمایید.
- جعفری و چوچاق را خرد کنید.
-
اکنون گردوی آسیاب شده، رب انار، پیاز، جعفری و چوچاق را در ظرفی با اندازه نسبتا بزرگ ریخته و کاملا مخلوط کنید و تکههای گوشت را به این مخلوط اضافه نمایید و چنگ بزنید تا گوشتها کاملا به مواد آغشته شوند.
-
درب ظرف را بپوشانید و به مدت ۱۲ ساعت به مواد استراحت دهید. سعی کنید این مدت زمان را کاهش ندهید، زیرا در این مدت رب انار به بافت گوشت نفوذ خواهد کرد و باعث ترد و ترش شدن کباب خواهد شد.
-
گوشتها را به سیخ بزنید روی آتش کم منقل کباب کنید. به یاد داشته باشید آتش نباید شعله ور باشد، زیرا باعث سوختن رب انار و بد طعم شدن ترش کباب خواهد شد.
-
گوجه فرنگیها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و به سیخ بزنید. از آنجا که مدت کباب شدن گوجه کوتاه است، در انتهای کار آنها را روی منقل کباب کنید.
-
اوخر پخت کباب میتوانید اندکی نمک نیز به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید، هیچگاه به سس این کباب نمک نزنید، زیرا باعث سفت شدن آن خواهد شد.
نکته: به هیچ عنوان تا مرحله آخر پخت کبابها از نمک استفاده نکنید، زیرا باعث سفت شدن کباب خواهد شد.