به گزارش “مجله ایما”، کرونا باعث لغو اکثر مسابقات در این مدت شده و بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا به تعویق افتاده است. از دور سوم و در چند روز گذشته تنها دو دیدار برگزار شد که جوهور مالزی موفق شد تیم قدرتمند سوون سامسونگ کره‌جنوبی را با نتیجه دو بر یک شکست بدهد و در دیگر دیدار مصاف سیدنی و جونبوک موتورز به تساوی دو بر دو رسید.

 

کارشناسان ای‌اف‌سی که برای انتخاب بهترین‌های هفته عجله داشتند، از بین همین دو بازی هشت بازیکن برتر را انتخاب کردند تا در نوع خود عجیب‌ترین انتخاب از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا باشد نکته جالب این است که تیم سوون سامسونگ علی رغم شکست به همان جونبوک موتورز بیش از دو تیم دیگر در بین هشت بازیکن، نماینده دارد. به احتمال فراوان اگر تیم منتخب پس از انجام تمام دیدارها انتخاب می‌شد شاید هیچکدام از بازیکنان زیر در بین بازیکنان برتر قرار نمی‌گرفتند.

 

ترری آنتون از سوون سامسونگ با نمره ۷.۸
هان کیو چون از جونبوک موتورز با نمره ۷.۷
مائوریسیو از جوهور مالزی با نمره ۷.۳
لی جونگ یونگ از سوون سامسونگ با نمره ۷.۱
ترنت بوهاگیار از سیدنی استرالیا با نمره ۷
هونگ چول از سوون سامسونگ با نمره ۷
چوب چوب سوون از جونبوک موتورز با نمره ۶.۹
کیم بوم کیونگ از جونبوک موتورز با نمره ۶.۹

 

 

نظرات

موضوعات
درباره سایت
مجله اینترنتی ایما با هدف راه اندازی سایتی جامع در حوزه اجتماعی وب فارسی از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده و در زمان کوتاهی حوزه فعالیت محتوایی خود را به بیش از 124 عنوان مجموعه گسترش داده است.
شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی راهی برای بودن همیشه کنار هم
کلیه حقوق برای " مجله ایما " محفوظ است.