مجله اینترنتی ایما » آشپزخانه مجله ایما » طرز تهیه خورشت بامیه

طرز تهیه خورشت بامیه

طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه

طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه

طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه

خورشت بامیه از غذاهایی است که شاید به مذاق بسیاری از افراد خوش نیاید ولی آنچنان مفید و مغذی است که بهتر است برای یکبار که شده هم مزه آن را بچشید.

مواد لازم جهت تهیه خورشت بامیه

بامیه۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
گوشت خورشتی۲۵۰ گرم
رب گوجه‌فرنگی۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم
آب‌لیموبه میزان لازم

طرز تهیه خورشت بامیه

  • ابتدا پیاز را در تابه تفت دهید. سپس گوشت را به همراه پیاز تفت دهید.
  • زدچوبه و فلفل قرمز و در صورت تمایل ادویه کاری را به گوشت اضافه کنید. پس از سرخ شدن گوشت رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و با گوشت مخلوط کنید.
  • در این فاصله بامیه‌ها را در تابه دیگری تفت دهید.
  • در این مرحله پس از تفت دادن رب گوجه‌فرنگی، به میزان مناسبی آب به خورشت اضافه نمایید
  • در نهایت بامیه‌های سرخ شده را به خورشت اضافه کنید و به مدت یک تا دو ساعت با حرارت ملایم طبخ نمایید.
  • خورشت بامیه را در کنار پلو زعفرانی سرو نمایید.

طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه

طرز تهیه خورشت بامیه خوشمزه

نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن خورشت بامیه

  • برای جا افتادن این خورشت بهتر است اجازه دهید روی حرارت ملایم به آرامی جا بیفتد.
  • همچنین این خورشت را نباید زیاد هم بزنید چرا که بامیه‌ها بسیار حساس هستند و باعث لیز شدن خورشت می‌شود.
  • بهتر است از ماهیچه گوساله یا گوسفند برای تهیه این خورشت استفاده شود.
  • در بعضی موارد این خورشت را با لپه درست می‌کنند.
اشتراک گذاری مطلب

باز نشر مطالب مجله اینترنتی ایما تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز می باشد .