طرز تهیه سالاد کلاسیک مرغ؛ ساده، سریع و خوشمزه
این یکی از دستورهای مورد علاقه من است—یک ناهار یا شام سریع و خوشمزه آماده می کنید.
مرغ، مایونز، چند افزودنی و کمی ادویه ترکیب می شوند تا یک سالاد خامه ای خوشمزه یا یک فیلینگ عالی برای ساندویچ یا رول خانگی تهیه شود!
من اغلب از مرغ روتیسری استفاده می کنم، زیرا از قبل پخته شده و فقط باید خرد یا ریش ریش شود. با این حال، هر نوع مرغ باقیمانده را می توان در این دستور به کار برد.
همچنین می توانید سینه یا ران مرغ را بپزید، سپس آن را خرد یا ریش ریش کرده و قبل از استفاده در این دستور، خنک کنید.
این بهترین دستور سالاد مرغ است که با مواد ساده و طعمی بی نظیر تهیه می شود. می توانید آن را به صورت ساندویچ یا سالاد و یا عصرانه سرو کنید. این سالاد مرغ کلاسیک را می توانید تنها در 15 دقیقه و با چند ماده ساده آماده کنید.
مرغ پخته و خردشده یا ریش ریش شده | 2 پیمانه |
سس مایونز | ½ پیمانه |
کرفس، خردشده | 1 ساقه |
پیازچه، نازک برش خورده | 1 عدد |
خردل دیژون | 1 قاشق چایخوری |
نمک طعم دار (یا بیشتر به میزان دلخواه) | ¼ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ⅛ قاشق چای خوری (یا به میزان دلخواه) |
1 قاشق چای خوری شوید تازه خردشده | یا ¼ قاشق چای خوری شوید خشک (اختیاری) |
در یک کاسه متوسط، مرغ، مایونز، کرفس، پیازچه، خردل، نمک، فلفل و شوید (در صورت استفاده) را با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید.
مراحل درست کردن سالاد کلاسیک مرغ
مزه کنید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
سالاد را به صورت ساندویچ روی نان ، داخل رول یا روی سالاد سبزیجات سرو کنید.
نکته هایی برای درست کردن سالاد کلاسیک مرغ
در صورت تمایل، می توانید پیازچه را با تره یا پیاز قرمز ریز خردشده جایگزین کنید.
• 1 پیمانه انگور قرمز خردشده یا 1 پیمانه سیب پوست کنده و خردشده
• 2 قاشق غذاخوری مغز آجیل خردشده (گردو، بادام یا پکان)
مرغ: معمولاً از مرغ گریل شده یا مرغ روتیسری استفاده می کنم، اما هر نوع مرغ پخته شده (حتی مرغ کنسروی) قابل استفاده است. اگر از مرغ کنسروی استفاده می کنید، ابتدا همه مواد را با هم مخلوط کنید، سپس مرغ کنسروی را پس از آبکش کردن به آرامی اضافه کنید.
افزودنی ها: برای این دستور کلاسیک، از کرفس برای تردی و پیازچه برای عطر و طعم استفاده می کنم.
سس: مایونز بافتی خامه ای به سالاد می دهد، در حالی که ادویه های ساده به آن طعم اضافه می کنند.
• این سالاد را می توان روی هر نوع نانی، از جمله کروسان، سرو کرد. برای طعم بهتر، نان را کمی تُست کنید.
• می توان آن را به عنوان یک میان وعده با کراکر سرو کرد.
• می توان سالاد را روی سبزیجات یا داخل برگ های کاهو برای تهیه لِتِس رَپ سرو کرد.
طرز تهیه سالاد کلاسیک مرغ؛ ساده، سریع و خوشمزه
• می توانید شوید یا سایر سبزیجات معطر تازه اضافه کنید.
• برای سبک تر شدن، نیمی از مایونز را با ماست یونانی جایگزین کنید.
• می توانید طعم سالاد را با افزودن سس رنچ تغییر دهید.
• با افزودنی هایی مانند سیب خردشده، انگور، یا آجیل هایی مثل بادام، گردو یا پکان، سالاد را متنوع کنید.
در یخچال: سالاد مرغ را در ظرف دربسته در یخچال تا ۵ روز نگهداری کنید. قبل از سرو، هم بزنید.
در فریزر: سالاد مرغ آماده شده برای فریز کردن مناسب نیست، اما می توانید مرغ خردشده را از قبل فریز کنید. هنگام آماده سازی سالاد، مرغ یخ زدایی شده را با سایر مواد ترکیب کرده و سریع آماده کنید.
گردآوری : بخش آشپزی مجله ایما