خانه » آشپزخانه مجله ایما » دسته‌ بندی "غذاهای ایرانی" (صفحه 2)
طرز تهیه سمبوسه بدون گوشت

[caption id="attachment_4614" align="aligncenter" width="700"] طرز تهیه سمبوسه بدون گوشت[/caption]سمبوسه بدون گوشت برای آن دسته از افرادی مناسب است که رژیم گیاهخواری دارند یا به هر دلیلی تمایلی به استفاده از گوشت قرمز ندارند. برای جبران تفاوت طعمی که نبودن گوشت در سمبوسه ایجاد می‌کند، می‌توانید سسی که در این مطلب آموزش داده می‌شود را در کنار این غذا سرو کنید، با این چاشنی تفاوتی در طعم غذا حس نخواهید کرد. ...

طرز تهیه سوپ جو مجلسی

سوپ جو مجلسی یکی از مشهورترین انواع پیش غذا با بافت کرمی و غلیظ است که از جو و انواع سبزیجات تازه درست می‌شود. در تهیه این سوپ می‌توان با به کار بردن رب گوجه فرنگی، سوپ جو قرمز درست کرد یا با استفاده از شیر و گاهی خامه، سوپ جو سفید تهیه کرد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه نوعی سوپ جو مجلسی را آموزش دهیم که در ...

طرز تهیه سوپ جو با مرغ

[caption id="attachment_4549" align="aligncenter" width="700"] طرز تهیه سوپ جو با مرغ[/caption]   قرار دادن یک سوپ سبک و خوشمزه روی میز غذا، می‌تواند سفره شما را بسیار حرفه‌ای و زیبا کند. همچنین شروع وعده غذایی با یک سوپ سبک بسیار دلنشین خواهد بود. سوپ جو با مرغ یکی از گزینه‌های مناسب برای این منظور است. به علاوه، چون این سوپ با مرغ درست می‌شود، در صورت تمایل می‌توانید آن را به عنوان غذای ...

طرز تهیه آش آبادانی اصل

[caption id="attachment_4469" align="aligncenter" width="700"] طرز تهیه آش آبادانی اصل[/caption]طرز تهیه آش آبادانی اصلمواد لازمگوشت ۲۵۰ گرملوبیا سفید ۱/۲ پیمانهنخود ۱/۲ پیمانهعدس ۱ پیمانهبرنج نیم دانه ۱ پیمانهسبزی خرد شده شامل تره و جعفری ۲۵۰ گرم (۲۰۰ گرم تره+ ۵۰ گرم جعفری)پیاز متوسط ۱ عددپیاز داغ ۳-۴ قاشق غذاخوریمحلول زعفران ۲-۳ قاشق غذاخورینمک، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان لازمدستور تهیه:نخود و لوبیا را بشویید و از شب قبل در آب خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. ...

طرز تهیه فلافل به روش جنوبی

[caption id="attachment_4462" align="aligncenter" width="700"] طرز تهیه فلافل به روش جنوبی[/caption] طرز تهیه فلافل به روش جنوبی , مواد لازم : برای تهیه این غذای جنوبی به مواد زیر نیاز دارید. میزان مواد اولیه برای یک نفر ذکر شده است و شما می‌توانید بسته به تعداد میزان آن‌ها را افزایش دهید.مواد لازمنخود ۱۰۰ گرمسیب زمینی ۱ عددسیر ۲ حبهنمک، فلفل،‌ تخم گشنیز و زردچوبه به میزان لازمادویه کاری و هفت ادویه به میزان لازم نکته:توجه داشته باشید که ...

طرز تهیه سمبوسه با نان لواش

[caption id="attachment_4453" align="aligncenter" width="700"] طرز تهیه سمبوسه با نان لواش[/caption]سمبوسه از مقداری مواد غذایی تشکیل شده که در پوسته‌ای از خمیر به شکل مثلث پیچیده می‌شود . سپس آن را در روغن فراوان سرخ می‌کنند. پوسته سمبوسه یا از خمیر تازه است یا از نان لواش؛ اما مواد درون آن می‌تواند بسیار متنوع باشد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سمبوسه با نان لواش با دو نمونه مایه گوشتی ...

طرز تهیه ترش کباب

[caption id="attachment_4412" align="aligncenter" width="700"] طرز تهیه ترش کباب[/caption] مواد لازم برای تهیه ترش کباب مواد اولیه‌ای که برای تهیه این غذا به آن نیاز دارید، به شرح زیر است.مواد اولیهگوشت قرمز یا سینه مرغ ۳۵۰ گرمگردو ۵۰ گرمرب انار ۱ الی ۲ قاشق غذاخوریپیاز ۲ عدد متوسطجعفری ۱ قاشق غذاخوریچوچاق ۱ قاشق غذاخوریگوجه فرنگی به تعداد دلخواهنمک به میزان لازمچند نکته: چوچاق یک گیاه دارویی است که در شمال ایران رشد می‌کند و شاید در مناطق دیگر کشور به آن ...

طرز تهیه اکبر جوجه اصل

[caption id="attachment_4400" align="aligncenter" width="709"] طرز تهیه اکبر جوجه اصل[/caption]برای طرز تهیه اکبر جوجه اصل ابتدا بدانید اکبر جوجه چیست ؟نام یک رستوران زنجیره‌ای و همچنین لقب فردی به نام علی‌اکبر کلبادی است. آقای کلبادی بنیان‌گذار این رستوران‌ها و ابداع‌کننده غذای مشهور اکبر جوجه است. این نام، اکنون به صورت نام رسمی یک غذای مازندرانی در گوشه و کنار خیابان‌های شمال کشور به چشم می‌خورد. رستوران اکبر جوجه در سال ۱۳۲۳ در ...

طرز تهیه آش سنتی خیار چنبر

[caption id="attachment_4392" align="aligncenter" width="400"] طرز تهیه آش سنتی خیار چنبر[/caption]آش سنتی خیارچنبر را چگونه بپزیم؟شاید در ابتدا از شنیدن نام «آش خیار» تعجب کنید اما این آش، یکی از خوشمزه ترین آ‌ش های محلی همدان و مرکزی است. برخلاف آنچه عامه مردم تصور می کنند، خیاری که برای تهیه این غذا مورد استفاده قرار می گیرد با خیار معمولی متفاوت است. این غذا را با خیارچنبر طبخ می کنند که بافت سفت ...

طرز تهیه آبگوشت بادمجان

 اگر به دنبال یک آبگوشت متفاوت و خوشمزه هستید این آبگوشت را امتحان کنید. آبگوشت بادمجان غذای سنتی ایرانی و متعلق به استان كرمان است این آبگوشت طعم بسیار لذیذی دارد و تلفیق طعم گوشت و بادمجان مزه بسیار خوبی به آن بخشیده است.مواد لازم آبگوشت بادمجاننمک به مقدار لازم پیاز ۱ عدد نخود ۱۵۰ گرم رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری گوشت ۰٫۵ کیلوگرم بادمجان ۳ عدد فلفل به مقدار لازممواد لازم مناسب ...

موضوعات
درباره سایت
مجله اینترنتی ایما با هدف راه اندازی سایتی جامع در حوزه اجتماعی وب فارسی از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده و در زمان کوتاهی حوزه فعالیت محتوایی خود را به بیش از 124 عنوان مجموعه گسترش داده است.
شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی راهی برای بودن همیشه کنار هم
کلیه حقوق برای " مجله ایما " محفوظ است.