دستور تهیه تارت کیک شکلاتی به سبک جدید

دستور تهیه تارت کیک شکلاتی به سبک جدید

دستور تهیه تارت کیک شکلاتی به سبک جدید : اگر دلتان کیک شکلاتی خواست امروز برایتان تارت کیک شکلاتی در نظر گرفتیم بسیار  لذیذ و خوشمزه است این کیک برای هشت نفر است کل زمان صرف شده برای این تارت کیک شکلاتی نیم ساعت است که پانزده دقیقه زمان آماده سازی و پانزده دقیقه زمان پخت این تارت کیک شکلاتی است

مواد لازم برای تهیه تارت کیک شکلاتی :

برای درست کردن تارت کیک شکلاتی به مواد زیر نیاز داریم :

تخم مرغ ۲ عدد

شیر ۱ استکان

روغن مایع ۱ استکان

شکر ۱ استکان

بکینگ پودر ۱ پاکت ۱۰ گرمی

وانیل ۱ پاکت ۵ گرمی

کاکائو ۲ قاشق غذا خوری

آرد ۱٫۵ لیوان

مواد لازم برای تهیه سس تارت کیک شکلاتی :

خامه ۱ قوطی

شکلات تلخ ۲ پاکت

کاکائو ۲ قاشق مربا خوری

طرز تهیه تارت کیک شکلاتی :

برای درست کردن این کیک ابتدا شکر و تخم مرغ ها ر ا هم زده تا رنگش سفید شود کاکائو را می ریزیم  و به هم زدن ادامه میدهیم  اکنون مخلوط آرد و بکینگ پودر و وانیل را الک کرده و در یک ظرف دیگر می ریزیم  و به مواد تخم مرغ ریخته و خوب هم میزنیم تا صاف و یکدست شود

اکنون همه جای قالب تارت را چرب کرده برای چرب کردن از روغن جامد استفاده کنید حتی مارگارین بهتر از هر روغن دیگری است.اکنون مایه کیک را در قالب تارت ریخته و در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم این کیک جزو کیک هایی است که مدت زمان پخت آن کوتاه است وقتی کیک کاملا پخت از کناره ها شروع به جدا شدن می کند از فر خارج کرده و پانزده دقیقه می گذاریم سرد شود  اکنون از قالب برگرداندهمواد سس را در یک قابلمه ریخته و در حرارت کم مرتب هم میزنیم  تا گلوله نشود به محض اینکه جوشید حرارت را خاموش کرده و میگذاریم ولرم شود

باید تارت و سس هر دو ولرم باشمد وقتی ولرم شدند چندقاشق سس را روی تارت ریخته و صبر کنید همه سس را یک جا روی تارت نریزید مدتی بعد دوباره سس ریخته تا سس تمام شود میتوانیم همینطوری سرو کرده یا دو ساعت در یخچال قرا رداده تا خودش را بگیرداکنون آماده سرو کردن است

موضوعات
درباره سایت
مجله اینترنتی ایما با هدف راه اندازی سایتی جامع در حوزه اجتماعی وب فارسی از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده و در زمان کوتاهی حوزه فعالیت محتوایی خود را به بیش از 124 عنوان مجموعه گسترش داده است.
شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی راهی برای بودن همیشه کنار هم
کلیه حقوق برای " مجله ایما " محفوظ است.